Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute”, despre Andreea, după despărțire: „Dacă i se pare că am o problemă cu băutura…”

Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’ a avut o reacție neașteptată despre Andreea, după despărțire. La scurt timp după terminarea show-ului matrimonial, bărbatul a făcut o postare surprinzătoare pe rețelele de socializare. Fostul concurent al emisiunii de pe Pro Tv a avut mai multe lucruri de spus la adresa fostei sale iubite, unele mesaje fiind cu subînțeles. Iată ce i-a transmis tinerei!

a

Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’ a avut reacție neașteptată despre Andreea, imediat după despărțire. În ultima ediție a emisiunii, din păcate pentru fanii lor, cei doi nu au mers mai dreptate. Numai două cupluri au decis să-i continue drumul împreună, cele formate din Felea și Cristina Diaconu, respectiv Adrian Jitea și Dana Costea.

Andreea de la „Căsătoriți pe nevăzute’a decis să se despartă de Emilian. Vestea a fost primită ca un șoc de cei care i-au susținut și urmărit pe micile ecrane. La scurt timp după încheierea show-ului de pe PRO TV, el a avut o primă reacție. A făcut o postare în mediul online prin care a vorbit despre situația lui cu fosta iubită, dar și despre alte lucruri.

Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’, prima reacție despre Andreea, după despărțire

Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’ și-a început mesajul mulțumind întregii echipe din cadrul emisiunii, dar și susținătorilor săi. S-a bucurat extrem de mult că oamenii și-au rupt din timpul lor și i-au scris după emisiune.

Vreau să încep această postare prin a mulțumi întregii echipe de producție, care din punctul meu de vedere nu numai că sunt foarte profesioniști sunt și oameni minunați și sunt foarte încântat fiindcă am avut ocazia să îi cunosc. Familiei, prietenilor și colegilor are m-au susținut necondiționat și nu în ultimul rând vouă. Tuturor care v-ați rupt din timpul vostru să îmi scrieți un mesaj’, a scris Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’ pe Facebook.

Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’: „La nuntă a fost chimie’

Apoi, fostul concurent de la „Căsătoriți pe nevăzute’ a susținut că experiența aceasta a însemnat foarte mult pentru el. În ceea ce o privește pe Andreea, a spus că s-a îndrăgostit de ea la prima vedere. Spune că la nuntă a fost o chimie vizibilă înte ei, însă deși experții au făcut o treabă bună, „câteodată nu e de ajuns’.

„Acesta experiență a însemnat foarte mult pentru mine deoarece am pus în ea fiecare strop de energie, implicare și devotament și am luat-o că atare. Am încercat să fac tot ce depinde de mine să fie bine având în vedere că totul a fost atât de real.

Pentru mine pot spune că a fost dragoste la prima vedere și s-a văzut în mod evident la nuntă că a fost chimie și cel puțin și atracție din partea Andreei, dacă nu același sentiment, nicidecum un nu categoric cum a declarat. Pălăria jos pentru experții care într-adevăr au făcut o treaba uimitoare și au reușit să fie la cel mai înalt nivel, însă câteodată nu este de ajuns’, a continuat el.

Fostul concurent a postat un mesaj surprinzător pe Internet

În continuare, Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’ a transmis că pentru ca acest experiment să dea roade, e nevoie de oameni sinceri, care să-și dorească cu adevărat să înceapă o călătorie împreună, în viață, și „fără interese ascunse’. Tot despre Andreea, el a susținut că-i pare rău de valul negative pe care tânăra le-ar primi acum.

„Ca acest experiment să reușească este nevoie și de doi oameni sinceri care să își dorească cu adevărat să pornească într-o călătorie împreună și fără interese ascunse. Îmi pare rău pentru valul de mesaje negative pe care le-a primit Andreea, însă nu a depins de mine să o protejez mai mult decât am făcut-o și nu mi se pare corect să facă anumite declarațîi total neadevărate pentru a-și justifică decizia sau felul cum a abordat ea această relație.

Drept urmare, am ajuns la punctul culminant al acestei postări. Dacă ei i se pare că am o problema cu băutura înseamnă că avem amândoi o problema fiindcă am băut împreună și îmi doresc să specific să nu s-a întrecut niciodată măsura’, a adăugat fostul concurent.

Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’, mesaj pentru Andreea

Totodată, tânărul a susținut că nu ar fi știut ce crede, de fapt, Andreea despre râsul și glumele lui. Ba mai mult, a transmis că ea nu i-ar fi spus niciodată că aceste gesturi ar fi deranjat-o.

Vizavi de râsul sau glumele pe care le-am făcut: nu am știut până acum că o deranjau. Nu mi-a spus-o niciodată, ba mai mult, în timpul petrecut împreună a fost încântată și cred că s-a văzut în toate emisiunile.

Îmi doresc să mai punctez că această emisiune a fost Cu, Despre și Pentru oameni normali. Și toți participanțîi sunt obligați să își asume toate reacțiile, fără să încerce să se scuze în vreun fel.. Asumarea fiind o piatră de rezistență în acest context’, a mai precizat Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’.

Eu am încercat să îi găsesc toate calitățile și ea…’

În încheierea mesajului, Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute’ a spus că între el și Andreea ar fi cu adevărat o diferență de gândire și de comportament. A susținut că în timp ce el ar fi încercat să-i găsească calitățile, ea ar fi făcut complet opusul și ar fi încercat să-i descopere defectele.

„Cel mai important mesaj pe care îmi doresc să îl transmit este diferența reală de gândire și comportament între mine și Andreea, care a fost că eu am încercat să îi găsesc toate calitățile și ea a încercat să îmi găsească toate defectele.

Vreau să specific că am foarte multe defecte și probabil am făcut și voi face multe lucruri greșite, însă cred că toți trecem prin ele. Nu contează numele,statut-ul social sau financiar. Fiecare are drama și supărările lui’, a conchis el.

Sursă foto: Captură ecran

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com