AD

MONDEN

EMILY BURGHELEA DĂ DE PĂMÂNT CU CEI CARE-L ACUZĂ PE DANI MOCANU: „NU ESTE RĂSPUNZĂTOR NIMENI DIN VIDEOCLIP”

todaynoiembrie 23, 2020 5

Background
share close
AD
AD

Emily Burghelea intervine în scandalul momentului. Blonda îi ia apărarea lui Dani Mocanu și dă vina pe cei care au adus leu acolo. Mai mult, fosta asistentă de la „Acces Direct” nu înțelege de ce lumea s-a întors împotriva lui Dani Mocanu. În urma imaginilor apărute în spațiul public a fost deschis un dosar penal. 

Fosta asistentă de la „Acces Direct” sare în apărarea lui Dani Mocanu. Blonda a postat un vlog în care are o reacție vehementă în scandalul momentului. Nu-l găsește pe artist vinovat de nimic, și aruncă vina pe cei care au adus animalul „pe contract” în locația respectivă.

„Sunt absolut sigură că leul a fost adus acolo pe contract, nu este răspunzător nimeni din videoclip pentru starea de sănătate a leului sau de modul cum arăta. La grădina zoologică rag de dimineața până seara și nimeni nu îi întreabă de ce rag. Nu știu cu ce a greșit, dar situația stă în felul următor: Nu înțeleg de ce lumea s-a alarmat și s-a înhăitat să facă dreptate în cazul Dani Mocanu. De ce?!”, a spus Emily în vlogul ei.

Reacția lui Emily Burghelea este surprinzătoare, asta pentru că ne aducem aminte că în urmă cu ceva timp manelistul a cam luat-o la mișto. După ce blonda a apărut într-un videoclip de-al lui Dani Mocanu, acesta a postat o fotografie în care tânăra se uită spre cântăreț cu gura deschisă. Dani Mocanu a scris, la momentul respectiv,  în descriere: „Ce va inspira blonda ???”, cu o ușoară ironie, lăsându-i pe fanii lui să-și imagineze vrute și nevrute… din punct de vedere sexual.

Ce spune Poliția

Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal după ce a filmat un videoclip cu un leu rănit.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele:
Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Verificările efectuate de poliţiştii până în prezent, au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare„, au arătat reprezentanții Poliției.

Ce spune Dani Mocanu

Dani Mocanu s-a apărat spunând că animalul a fost și este foarte bine tratat. Mai mult, artistul susține că tot acest nou scandal îl avantajează, îi aduce și mai multe vizualizări.

„…v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu”, a fost reacția manelistului.

Sursa: cancan.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com