ENORIAȘII POT DA POMELNICE ONLINE PRIN PAYPAL! ANUNŢUL INCREDIBIL FĂCUT DE ARHIEPISCOPIA TOMISULUI

Arhiepiscopia Tomisului a făcut un anunţ neaşteptat pentru credincioşi. Cei care doresc pot trimite pomelnice prin PayPal. Se pare că acest lucru a fost cerut chiar de enoriaşi.

a

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au transmis într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare cum se pot trimite donaţiile, dar şi numele persoanelor care urmează să fie pomenite în timpul slujbelor.

Accesând un  link, enoriașii sunt întâmpinați cu mesajul „Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19). Mesajul face referire la Radio Dobrogea, deținut de Arhiepiscopie, și al cărui cont de PayPal este același cu cel al pomelnicelor.

„Puteți trimite pomelnice prin PAYPAL, accesând linkul  https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=J5F4JJ5SBWDNA. În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea Add Note”, se arată în mesajul postat pe pagina Arhiepiscopiei Tomisului.

„Am apelat la această metodă modernă”

„Odată cu pandemia, slujbele bisericii au început să fie difuzate online, așa că din ce în ce mai mulți credincioși în afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, și unii dintre aceștia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să facă donații pentru Arhiepiscopie.

Așa că am apelat la această metodă modernă și, pentru că tehnologia a permis și includerea unui text odată cu donația făcută, am oferit această posibilitatea credincioșilor de a-și scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanța, la slujbele pe care ei le urmăresc”, a explicat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com