EPISODUL „PIZZA” AL OANEI ROMAN A STÂRNIT MULTE REACȚII ÎN MEDIUL ONLINE. FIICA LUI PETRE ROMAN, IRONIZATĂ DE VEDETA PRO TV

Episodul „pizza” în care protagonista principală a fost Oana Roman a stârnit numeroase reacții în mediul online. S-au făcut glume, tot felul de ironii și toată lumea a comentat gafa făcută de aceasta. În rândul celor care au glumit pe seama incidentului s-a înscris și Anisia Gafton, vedeta PRO TV.

Filmulețul în care Oana Roman este dată de gol de fiica ei că ar fi mâncat mai multe felii de pizza, și nu una, cum spune ea într-un live a devenit imediat viral și a dat naștere multor glume. Printre cei care au  ironizat-o pe Oana Roman s-a aflat și Anisia. Vedeta PRO TV s-a pus în locul Oanei și a reprodus scena care a stârnit amuzamentul tuturor. 

În stilul caracteristic, Anisia a caricaturizat și a exagerat de dragul umorului întreg episodul. Filmulețul făcut de aceasta a fost încărcat pe pagina sa de Facebook, cu descrierea „Onuța Roman si feliuța de pizza”.

Oana Roman, afectată de glumele la adresa ei

De-a lungul timpului Oana Roma a fost ținta multor glume și de fiecare dată a încercat să nu le bage în seamă și să nu se lase afectată. Însă, acum pare că a ajuns la capătul puterilor. Aceasta a mărturisit că este deranjată de răutatea oamenilor, de cuvintele grele și criticile pe care le primește non-stop. 

„Sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care îmi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine. Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă.

Capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri , de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate! Nu cred că ceva mai poate repara gradul de josnicie pe care l-a atins omul. Mi se pare că suntem fără scăpare. Și că ne va înghiți negura și pe ăștia normali care mai suntem , laolaltă cu cei care zilnic, în fiecare secundă, distrug orice urmă de bine dintre noi”, a scris Oana Roman.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com