Este luna lor! Două zodii vor avea noroc la bani în decembrie - RADIO FX NET

Este luna lor! Două zodii vor avea noroc la bani în decembrie

Norocul pare că le va surâde unor semne zodiacale, spun astrologii. Potrivit lor, există două zodii care vor fi guvernate de “Zeii Norocului” în ultima lună din 2017.

De obicei, nu prea reuşesc să dobândească bani sau alte bunuri fără să depună un mare efort, dar de data asta, se schimbă macazul.Aşadar, care sunt cele două zodii care vor da lovitura chiar şi dacă vor juca la Loterie? Acestea sunt Berbec şi Balanţă.

Se pare că, pentru nativii acestor zodii problemele din anii trecuți vor dispărea și se vor bucura de multe luni de liniște și armonie pe toate planurile: în dragoste, la serviciu și pe plan financiar.

Zilele norocoase ar fi pentru Berbeci pe 14 decembrie, iar pentru Balanţe 20 decembrie, însă toată luna va fi favorabilă pentru ei.

Berbecul este de obicei o persoană foarte norocoasa. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au șanse foarte mari de a câștiga la loto, însă nu vor fi impresionate sau copleșite de un câștig mare. Cu cât un berbec inveșteste mai mult, cu atât va câștiga și mai mult. Pentru anul 2017, berbecul se poate ajuta și de câteva numere care îi sunt mai norocoase: 2, 8, 12, 25 sau 31.

Cei din zodia taurului sunt, de obicei, persoane foarte raționale. În fiecare clipă din viață își concentrează eforturile muncind din greu pentru a obține bunăstarea și nivelul de trai dorit. Asta nu înseamnă însă că norocul nu îi poate surâde unui nativ din taur, dacă își încearcă șansele la loto 6 din 49. Câteva numere norocoase pot fi: 6, 8, 13, 15, 27 și 32.

Gemenii au la rândul lor noroc cu carul. Dacă unul din membrii unei familii se află în zodia gemenilor, atunci este cel mai predispus să câștige la loto. Din păcate, nu de fiecare dată gemenii știu să profite la maximum de oportunități. Cel mai probabil se poate întâmpla ca nativii din gemeni să piardă biletul câștigător al premiului cel mare, așadar… atenție! Numere norocoase pentru gemeni sunt 2, 4, 17, 21, 35 si 39.

Nativii din zodia racului nu sunt cei care se încred prea mult în jocurile de noroc. Chiar daca apare această reținere, chiar dacă norocul de a câștiga la loto nu este cel mai important pentru raci, tot ar trebui să încerce să joace în acele zile în care se simt norocoși. Numerele pe care pot să mizeze sunt 1, 9, 17, 31, 35 sau 41.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com