ESTE OFICIAL! MONICA GABOR A AJUNS ÎN FALIMENT. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CELE DOUĂ COMPANII ALE FOSTEI DOAMNE COLUMBEANU

Cele două companii deținute de Monica Gabor au ajuns la faliment, după ce Fiscul a dat-o în judecată, pentru a recupera banii datorați de fosta doamnă Columbeanu.

Monica Gabor a rupt în cele din urmă toate legăturile ce o mai țineau prinsă de România. După despărțirea de Irinel Columbeanu, aceasta s-a mutat în America iar socotelile cu țara natală au fost aproape încheiate, în spate rămânând doare companiile pe care le deține. 

Din cauza unor datorii uriașe pe care societatea comercială a Monicăi Gabor le avea către Irinel Columbeanu, acesta a solicitat în instanță falimentul și scoaterea la licitație a bunurilor deținute de firmă. Iar acum, compania Monicăi a ajuns la faliment.

 „Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, au decis magistrații.

Monica Gabor, companie radiată

Mai mult, o a doua companie deschisă de Monicăi Gabor după despărțirea de Irinel Columbeanu, a fost dată în judecată de trei afaceriști, care au cerut radierea acesteia de la Registrul Comerțului. 

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei Monica Gabor Media SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, nr. …, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta Monica Gabor Media SRL la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei”, au dispus judecătorii, în proces.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com