Eugen Sabău, românul din Spania care și-a împușcat colegii, va fi eutanasiat astăzi. Ultima doriță i-a fost respinsă

Ultima dorință a bărbatului aceea de a petrece câteva zile într-un spital obișnuit unde să-și poată lua rămas bun de la rude și prieteni a fost respinsă ieri de instanță.

a

Conducerea spitalului penitenciar a aprobat ca rudele apropiate să poată asista la sfârșitul lui Eugen Săbău.

Procedura prin care va muri a fost stabilită de medicul lui. Bărbatul va fi întâi sedat, apoi i se va administra injecția letală. Decesul se produce în circa 5-10 minute, fără suferință. Spitalul penitenciar nu a comunicat deocamdată că procedura ar fi avut deja loc. Sabău se poate răzgândi până în ultima clipă. Acum câteva zile, el a cerut ca măsura arestării preventive să fie ridicată, fără cauțiune, pentru a fi transferat într-un spital obișnuit, unde putea fi vizitat fără niciun fel de restricții.

Judecătorii i-au respins cererea, pe motiv că există un risc de evadare. În plus, românul nu și-a exprimat niciodată regretul pentru faptele comise și nici nu a cerut iertare victimelor. Cei răniți de el nu sunt de acord cu moartea asistată înainte de finalizarea unui proces, care ar fi putut stabili plata unor daune. Ei vor da în judecată statul spaniol la CEDO, pentru că nu le-a asigurat dreptul la justiție.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com