Evenimente 25-26 Noiembrie

Targul de craciun din Bucuresti

Târgul de Crăciun București reprezintă o destinație de neratat pentru toți cei care vor să experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un eveniment dedicat întregii familii, care transformă centrul orașului într-un spațiu de sărbătoare.

Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon.

Bucharest Best Comedy Film

Imagini pentru bucharest comedy festival

anunță prima ediție a Festivalului Internațional de Comedie ce va avea loc la Bucuresti între 22-27 noiembrie 2019. În selecția de festival sunt incluse 10 filme de comedie noi, unele dintre ele prezentate în premieră în România.

Calea spre succes

Imagini pentru calea spre succes


Eveniment organizat de facultatea Politehnica. Calea spre succes”, unde vom avea onoarea să îl întâlnim pe domnul Ion Țiriac, în Amfiteatrul AN010 – Radu Voinea, clădirea Rectorat a Universității POLITEHNICA din București, pe 28 noiembrie, de la ora 18:00.

Vreau sa il ajut pe Mos Craciun

Imagini pentru mosu


Eveniment organizat de Gasca Zurli, ajuns la a 10 ediție, in care gesturile de caritate sunt apreciate.
Orice articol vestimentar sau o jucariuța poate aduce zambetul unui copil ce nu are posibilitati materiale.
Cutiile se strang la sediul “casa zurlii”, de luni pana vineri de la ora 10 la 20:00

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com