Evenimente 27-28 Noiembrie

Targul de craciun din Bucuresti

Imagini pentru targul de craciun bucuresti

Târgul de Crăciun București reprezintă o destinație de neratat pentru toți cei care vor să experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un eveniment dedicat întregii familii, care transformă centrul orașului într-un spațiu de sărbătoare.

a

Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon.

Prima ediție a festivalului Best Comedy Film

Imagini pentru best comedy film bucuresti

Bucharest Best Comedy Film anunță prima ediție a Festivalului Internațional de Comedie ce va avea loc la Bucuresti între 22-27 noiembrie 2019. În selecția de festival sunt incluse 10 filme de comedie noi, unele dintre ele prezentate în premieră în România.

Vreau sa il ajut pe Mos Craciun


Eveniment organizat de Gasca Zurli, ajuns la a 10 ediție, in care gesturile de caritate sunt apreciate.
Orice articol vestimentar sau o jucariuța poate aduce zambetul unui copil ce nu are posibilitati materiale.
Cutiile se strang la sediul “casa zurlii”, de luni pana vineri de la ora 10 la 20:00

Gala Colosseum Tournament

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, barbă, meme şi text

Colosseum Tournament XVII anuntă cel mai mare eveniment de Kickboxing ediția a-17-a la București pe data de 1 decembrie ce se va desfășura la sala Polivalentă având ca invitați de excepție, Paula Seling, Naționala Artiștilor, Puya, MC So, K1 etc….. cu transmisie în 45 țări, difuzare pe FightBox iar pe plan național se va difuza pe Digisport. Avem deosebita plăcere să va invitam sa luati parte la cel mai mare eveniment al anului de kickboxing. Vor lupta în ring sportivi consacrați pregătiți pentru Gala Colosseum Tournament XVII.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com