Evenimente 28- 29 Noiembrie

Targul de craciun din Bucuresti

Târgul de Crăciun București reprezintă o destinație de neratat pentru toți cei care vor să experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un eveniment dedicat întregii familii, care transformă centrul orașului într-un spațiu de sărbătoare.

a

Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon.

Imagini pentru targul de craciun bucuresti

Targul de craciun Cluj

Târgul de Crăciun din Cluj Napoca s-andeschis pen data de 22 noiembrie. Luminile, aromele, muzica și bucuria vor pregăti orașul pentru cel mai frumos sezon.

Târgul de Crăciun își așteaptă vizitatorii, între 22 noiembrie și 31 decembrie, sub semnul jocului și a veseliei. Revin căsuțele frumos decorate, aromele de ciocolată caldă și vin fiert, patinoarul, Tramvaiul lui Moș Crăciun, serile de colinde și de concerte, animația stradală, Căsuța Chițibușuri, Căsuța Moșului și luminițele de sărbători.

Imagini pentru targul de craciun cluj

Targul de craciun din Sibiu

Ediția cu numărul 13 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, fiind inaugurată printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel, în 15 noiembrie, ora 19:00. Peste 100 de expozanți vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun Cei peste 100 de expozanți veniți din toată țara vor întâmpina vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem .

Calea spre succes

Imagini pentru politehnica


Eveniment organizat de facultatea Politehnica. Calea spre succes”, unde vom avea onoarea să îl întâlnim pe domnul Ion Țiriac, în Amfiteatrul AN010 – Radu Voinea, clădirea Rectorat a Universității POLITEHNICA din București, pe 28 noiembrie, de la ora 18:00.

Vreau sa il ajut pe Mos Craciun


Eveniment organizat de Gasca Zurli, ajuns la a 10 ediție, in care gesturile de caritate sunt apreciate.
Orice articol vestimentar sau o jucariuța poate aduce zambetul unui copil ce nu are posibilitati materiale.
Cutiile se strang la sediul “casa zurlii”, de luni pana vineri de la ora 10 la 20:00

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com