AD

ACTUALITATE

EVENIMENTELE ZILEI DE 2 DECEMBRIE 2019.

todaydecembrie 2, 2019

Background
share close
AD
AD

Energic Monday-Therme
Amplasat la 10 minute de oraș, Therme București va fi deschis tot timpul anului, 7 zile din 7. Therme București cuprinde 3 zone distincte, cu facilități variate care creează atmosfera unei vacanțe tropicale.

The Motans

Luni – 2 decembrie – începem iarna cu un super concert The Motans în Orașul cu Chef de Viață. Este necesar să vii ”Bine dispus” chiar dacă gândul tău e în ”August”. dacă e luni, și să petreci cu ”1000 RPM”.

Acces: 19:00 // Show: 21:30

Bilete în PRESALE (preț redus până pe 27 noiembrie)
80 lei – Cat. A presale (în limita a 150 locuri) – în fața scenei cu loc la masă
45 lei – Cat. B presale (în limita a 250 locuri) – acces general cu loc la masă
25 lei – Cat. C presale (în limita a 150 locuri) – părțile laterale cu loc la masă 

The fool

Vlad Grigorescu este cel mai apreciat magician român şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem in România.

Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Targul de craciun din Constanta

În Piața Ovidiu se va desfășura cea de-a doua ediție a târgului de Crăciun. Concerte, spectacole și bineînțeles multe produse de sezon ce sunt pregătite să îi încânte pe vizitatori. În târgul de Crăciun vei găsi și cășuta lui Moș Crăciun, acolo unde ajutoarele moșului îi întâmpină pe toți copii.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com