EX-UL LUI BRIGITTE ȘI-A REFĂCUT VIAȚA. ÎN CE COMPANIE L-AM FILMAT LA MARE, ÎN MINIVACANȚĂ

CANCAN.RO l-a redescoperit la mare pe ex-logodnicul lui Brigitte. Bărbatul pe care bruneta l-a părăsit pentru actualul soț și-ar fi refăcut și el viața. În imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă în exclusivitate, Cornel Oană se plimbă, la Mamaia, alături de o misterioasă blondă, pe care o ține de mână.

Cu mai bine de un an în urmă, ieșeau la iveală detalii incredibile despre despărțirea dintre Brigitte și Cornel. Cei doi au negociat “la sânge” termenii ”divorțului”, iar noi v-am prezentat înregistrările, la acea dată. Doar un fragment din acele incredibile discuții spunea totul despre imposibilitatea unei relații între cei doi.

Brigitte: Câți bani vrei, atâția îți dau. Zi-mi o sumă și îți dau.

Cornel: Cât crezi tu?

Brigitte: Îți dau oricât vrei tu! Cât vrei?

Cornel: Eu o să încerc să plec astăzi.(…) Zi cu dinții.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Brigitte: Nu îți fac dinții, partea de jos. Pentru că m-a costat 3.500 de euro partea de sus.

Cornel: OK! O să văd cum fac. O să-i iau în rate. Acum cinci minute ziceai că îmi faci dinții.

Brigitte: Vrei o dată 6.500 de lei, dinții…

Brigitte: Pentru munca ta, pe care ai depus-o, nu vreau să zic o sumă ca să te jignesc!

Cornel: Spune suma pe care o zici ca să mă jignești și îți zic. Eu trebuie pur și simplu să stau cu chirie.

Brigitte: Chiria ți-o plătesc separat. Îți plătesc eu chiria. Nu o calcula. 

Cornel, fostul lui Brigitte, și-a făcut apariția la mare alături de o blondă

Cornel, fostul lui Brigitte, apariție la mare alături de o blondă misterioasă

Cale de împăcare nu a mai fost, astfel că fiecare a luat-o, decis, pe drumul lui. Și multe s-au întâmplat de atunci. Brigitte a devenit doamna Pastramă, iar Cornel a dispărut din peisaj, o perioadă. CANCAN.RO l-a regăsit, și chiar se poate spune că face pași mari spre fericire. Minivacanța de la mare, de 1 Mai, a fost un bun prilej pentru fostul logodnic al lui Brigitte de a se destinde, dar nu singur, ci alături de o blondină, pe care a ținut-o de mână.

Alături de câțiva amici, Cornel și iubita lui au luat masa la un restaurant din Mamaia, acolo unde au și schimbat impresii despre locurile din exclusivista stațiune. Și plaja i-a uimit prin mărime, autoritățile din Constanța chiar anunțând, în urmă cu doar câteva zile, că lucrările au fost încheiate. După ce au terminat cu masa, Cornel, blondina lui și prietenii au dat o tură de plajă, pentru a vedea cu ochii lor minunea de la Mamaia.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com