Examenul de bacalaureat, diferit pentru toți elevii în acest an! În afară de supraveghetori, în sală va exista și un cadru medical! Ce alte reguli vor trebui respectate

În timp ce pentru mulți elevi bancile de la școală vor rămâne libere până la toamnă din cauza coronavirusului, elevii din anii terminali se întors pentru câteva zile în instituții pentru a susține examenele! Bacalaureatul sau Evaluarea Națională vor fi diferite în acest an, iar elevii vor trebui să respecte mai multe reguli. 

Elevii din anii terminali au o misiune mai dificilă în acest an, deoarece atât Bacalaureatul cât și Evaluarea Națională vor fi diferite din cauza noului coronavirus. Bineînțeles, structura examenului nu se schimbă, însă desfășurarea acestuia va fi altfel. 

Într-o sală de examen în care până acum erau 30 de elevi, de data aceasta vor fi doar 10, iar fiecare va trebui să stea la o distanță considerabilă unul față de celălalt, și anume la 2 metri.

Mai mult de atât, în momentul în care vor ajunge la școală, acestora o să li se ia temperatura, și bineînțeles pe tot intervalul în care stă în instituția de învățământ, elevul va trebui să poarte mască la gură. Temperatura corpului nu trebuie să fie mai mare decât 37 de grade, astfel încât aceasta să poată susține examenul. 

Dacă până acum elevii ce susțineau examenele naționale și bacalauretul aveau mai mulți supraveghetori care să fie atenți ca proba scrisă să nu fie fraudată, acum în sală va exista obligatoriu și un cadru medical!

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com