EXCLUSIV Astrologul Mădălina Manole a realizat astrograma natală a lui Laurențiu Reghecampf. Ce-l așteaptă: „În 2023 va fi un moment de trezire la realitate”

astrograma laurentiu reghecampf

Când a avut loc ruptura, de fapt, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Ce a dus la această ruptură, dar și cum va evolua divorțul dintre cei doi, ne-a spus, în exclusivitate, astrologul Mădălina Manole, studiind astrograma natală a lui Laurențiu Reghecampf.

a

Laurențiu Reghecampf este zodia Fecioară, însă dat fiind că nu și-a făcut publică ora de naștere, nu i-am putut calcula ascendentul, iar astrograma realizată este una solară, bazată pe poziția Soarelui la naștere.
Soarele este cel care îi oferă zodia și detaliile despre personalitatea sa. Fiind Fecioară, este vorba de un om muncitor, atent la detalii, analitic, critic și conștiincios, însă trebuie punctat că răbdarea nu este chiar un punct forte al lui, Soarele său fiind în careu cu Marte. Acest aspect îl poate tensiona, îl poate face destul de agitat, dar aș zice că este un atribut pe care odată cu vârsta îl rezolvă.

L-a atras la Anamaria Prodan „nevoia de a avea o parteneră de succes”

Luna natală o are în Pești ceea ce denotă o latură emoțională extrem de sensibilă a lui Laurențiu, iar nevoia de a avea alături o femeie mămoasă, care să-l alinte și să empatizeze cu trăirile sale interioare este mare. Pe de altă parte, dacă analizăm ce l-a atras la Anamaria, fără îndoială că răspunsul îl oferă poziționarea lui Venus natal în Leu. Nevoia de a avea alături o parteneră strălucitoare, de succes, o femeie în lumina reflectoarelor, și la propriu și la figurat. Totuși, Laurențiu are un careu Lună-Marte deloc de neglijat care aduce foarte multe frustrări emoționale, tensiuni interioare, chiar și probleme de sănătate pe fond emoțional. Cu alte cuvinte, Laurențiu nu acționează conform cu ceea ce simte sau face anumite acțiuni care îl agită pe interior, îl enervează, însă se poate calma prin sport. Este și acesta un indicator al divorțului prin raportarea la alte aspecte din hartă, și nu este singurul.

Observ o opoziție aplicantă Mercur-Jupiter, care îi poate aduce probleme cu legea, cu justiția, probleme legate de modul în care el interpretează anumite principii și valori morale ca fiind corecte. Practic, ceea ce lui i se pare corect poate aduce prejudicii altora, deși el nu-și dorește asta. Și acesta este un alt indicator al divorțului prin poziționarea în hartă și nu este exclus ca toate tranzitele din această perioadă care s-au petrecut prin Balanță, zodie unde se află Mercur natal al lui, să îl fi stimulat pe Laurențiu să depună actele de divorț. Însă, dacă le-a depus conform cu zvonurile apărute în presă, țin să punctez că era perioada în care Mercur era retrograd în Balanță, deci s-ar putea ca acesta să retragă actele sau din diferite motive să întârzie înaintarea lor sau chiar procesul în sine.

Ce s-a întâmplat cu Laurențiu Reghecampf?

În harta sa solară, Laurențiu are planeta Venus poziționată în casa 12, careu la Nodurile Lunare, aspect care denotă relații ascunse care îl pot conduce la divorț, dar și relații karmice, în special căsătorii karmice. Venus se află în trigon cu Jupiter, ceea ce reprezintă un aspect de reușită, de succes, de noroc, căsătorie fericită, prestigiu social, dar Jupiter este retrograd în casa căsătoriei lui (lecții de învățat!), ceea ce m-ar putea duce cu gândul, dată fiind și opoziția cu Mercur, că problemele de infidelitate și de moralitate îl conduc la divorț. Fără îndoială că Jupiter în casa 7 îl face un partener vesel, optimist, generos, nobil, care-și oferă dragostea cu patos, dar este și indicator al căsătoriei cu o femeie bogată sau alături de care să poată progresa, de exemplu să poată evolua spiritual.

În astrograma lui Laurențiu Reghecampf: momentul în care s-a simțit abandonat

În 2018, în astrograma lui Laurențiu se petrece o conjuncție unică în viața sa, Neptun în tranzit trece peste Luna natală. Atunci se formeză la grad perfect, însă este resimțit cu cel puțin un an înainte. Acest aspect aduce foarte multă confuzie emoțională, poate aduce stări afective dezechilibrate, tulburări interioare și chiar nevoia de retragere dintr-un context. Dat fiind că i-am studiat și astrograma Anamariei Prodan, tind să cred că anul 2018 a fost anul destabilizării relației lor de cuplu. Este foarte probabil să fi fost o perioadă de revelații, de conștientizări puternice, de căutare a unor principii după care să se ghideze, o perioadă în care trădarea nu era exclusă. Trăda sau se simțea trădat. Și este posibil să se fi simțit singur, abandonat (nu rațional, ci inconștient) de faptul că Anamaria se preocupa foarte mult să-și salveze mama din ghearele morții. Cu siguranță, Laurențiu nu vedea foarte clar lucrurile din cauza acestei conjuncții. În plus, prin casa 4 (familia) din astrograma sa solară a trecut Nodul Sud (karma) în perioada aceea, aspect care arăta un dezechilibru major în familie, perioadă în care Luna Neagră (ispita) trecea prin sectorul iubirii și al aventurii. Iată se formează un tablou al vulnerabilităților emoționale și sentimentale.

Din toamna anului 2020, Jupiter și Saturn i-au activat sectorul copiilor și al iubirii, al aventurii și al bucuriilor de moment, după 12 ani, respectiv după 30 de ani. Cele două planeta au făcut și o remarcabilă conjuncție aici care a cam zguduit acest sector de viață. Pe de o parte a venit Jupiter cu dorința de creștere și cu entuziasmul, cu pofta de aventură, de a regăsi bucuria de a trăi, iar pe de altă parte a venit Saturn care a pus limite și a cerut responsabilitate și moralitate. Cumva, pe înțelesul tuturor, Jupiter i-a adus un copil, iar Saturn i-a cerut și îi va cere în continuare să fie moral și să-și asume responsabilitatea.
În plus, Saturn în tranzit a făcut opoziție cu Saturn natal în toamna anului trecut, aspect rar, care s-a petrecut pentru a treia oară în viața sa. Ei bine, acest tip de aspect aduce de obicei un cutremur în viața noastră, ni se predă o lecție de destin, dură, dar care pe Laurențiu se pare că îl va maturiza emoțional.

Ce va urma…? Va regreta divorțul de Anamaria Prodan?

În ultimele luni, Neptun natal din casa rațiunii s-a aflat în conjuncție cu Nodul Sud și opoziție cu Luna Neagră care, la rândul lor, au făcut careuri cu Luna natală. Laurențiu nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere emoțional, iar ultimele luni par să-l fi dezechilibrat și mai rău, iar raționamentul său a fost destul de confuz. Nu era o perioadă favorabilă deciziilor pentru că acestea ulterior pot fi regretate. Nu este exclus ca și cu mama lui să fi avut acum unele neînțelegeri, dar evit să intru în astfel de amănunte.

Oricum, cu Uranus în tranzit prin casa 8, aspect unic în aproximativ 80 de ani, aș spune că și Laurențiu trăiește o adevărată revoluție emoțională și pot apărea schimbări financiare majore, pot apărea surprize majore la divorț, fiind vorba de o casă a bunurilor materiale comune cu partenerul de viață.

Conform astrogramei natale solare, în 2022 Axa Nodurilor Lunare în tranzit (Taur-Scorpion) se va suprapune peste Axa Nodurilor Lunare natale, aspect rar, care se petrece o dată la 18 ani și care impactează casele 2-8, deci sectorul banilor, partajelor, litigiilor, divorțului. Cu alte cuvinte, pare iminentă ruptura lor și în ciuda spuselor Anamariei Prodan, harta arată că sunt bunuri de împărțit. Cu careurile la Venus… aș spune că va fi o luptă destul de dură, dar care se va duce cu ușile închise.

Aproximativ în 2023, Laurențiu are parte din nou de un aspect astrologic unic în viața ta. Neptun în tranzit face opoziție cu Soarele său natal, iar contextul poate aduce dezamăgiri, deziluzii, decepții în special în relații. Poate fi, însă, un moment de trezire la realitate… dar, oare, ce să însemne asta? Care va fi realitatea la care se va trezi? Vom vedea! Suplimentar, trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales în 2026.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com