Exclusiv. Cum arată astăzi locul de veci al Alexandrei Măceșanu. Ce spune mama fetei răpite despre lucrările de la mormântul familiei

Acuzat că le-ar fi răpit, sechestrat și omorât în 2019 pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă (66 de ani) este judecat în prezent sub acuzaţiile de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte.

a

Procesul principalului suspect în cazul Caracal a demarat în toamna lui 2020, după ce întreg dosarul a fost verificat în camera preliminară de un judecător dedicat, care a consemnat legalitatea probelor administrate de procurori.

”Efectiv nu știu ce a apucat-o atunci pe doamna avocată, am rămas interzisă!”

La unul dintre ultimele termene, avocata familiei Melencu a atacat-o verbal pe mama Alexandrei Măceșanu, pe care a acuzat-o că nu vrea să ceară depunerea listei convorbirilor telefonice pe care le-ar fi avut după dispariția celor două fete din cazul Caracal.

”Efectiv nu știu ce a apucat-o atunci pe doamna avocată, am rămas interzisă. Mă acuza pe mine că aș fi vorbit după răpire cu Alexandra, că aș știi, practic, unde se află Alexandra, dar nu vreau să spun”, a declarat pentru FANATIK mama Alexandrei Măceșanu.

Mama Alexandrei Măceșanu vrea să ceară daune statului român

”A început să plângă (n.r. mama Alexandrei Măceșanu) și a fost siderată de maniera doamnei avocat, ca și cum ar fi un interlop. După audierea martorilor, încă o dată, doamna Obârșanu, avocata familiei Melencu, s-a autodepășit printr-un comportament nedemn de a fi avocat, nerespectând deontologia profesională, a solicitat o probă în numele nostru, ca și cum eu nu eram în acea sală de judecată.

Am reacționat imediat: am solicitat instanței să o amendeze, pentru că este un comportament neadecvat și nu face decât să pună presiune în continuare pe mama Alexandrei, care este deja traumatizată de lipsa fetei”, a declarat presei avocatul familiei Măceșanu, după termenul din 24 noiembrie 2021.

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, este decisă să își caute dreptatea până în pânzele albe, mai ales că nu are încredere în autorități. ”Noi nu vom renunța niciodată, vom merge până la capătul lumii pentru fata noastră, nu se pune problema de altceva. Da, o să cerem și daune, dar o să vedem la momentul potrivit ce și cum”, a mărturisit pentru FANATIK mama Alexandrei.

De ce au renunțat părinții Alexandrei să mai meargă la cimitir

La începutul lui august 2019, după ce medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, familia Măceșanu a fost anunțată chiar de ministrul justiției că rămășițele recuperate din incintă corespund în proporție de 99% cu ADN-ul Alexandrei.

În consecință, părinții Alexandrei Măceșanu au încercat să depășească durerea și s-au apucat atunci să amenajeze locul de veci al familiei din cimitirul din Dobrosloveni (județul Olt), acolo unde este îngropată și bunica fetei răpite.

”Atunci, imediat după anunțul expertizei, soțul s-a dus la cimitir și a început să lucreze la cavou, știți cum e, după rânduială. Dar după ce am văzut cum se contrazice ancheta și ne-am convins și noi că multe lucruri din dosar nu se potrivesc am renunțat să mai lucrăm la mormânt, pentru că sufletul ne spune că fata noastră este în viață”, a explicat Tudorița Măceșanu pentru FANATIK.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com