EXCLUSIV. Simona Hapciuc, declarații surprinzătoare despre Survivor. Pe cine considera un sprijin mare pentru Faimoși: “El era stâlpul de sprijin!”

Simona Hapciuc a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor 2021. Deși drumul ei nu a fost unul prea lung în acea competiție, Simona a avut timp suficient să tragă concluzii despre colegii săi și să înțeleagă cum sunt ei, de fapt. Faimoasa ne-a vorbit despre experiența ei în Republica Dominicană, despre lecțiile învățate și concluziile de la final.

Cum a schimbat-o Survivor pe Simona Hapciuc

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai determinat și ambițioase concurente de la Survivor. Frumoasa blondină și-a dorit mult să câștige marele premiu pentru a-i oferi copilului său o viață mai bună și pentru a demonstra tuturor că este cu adevărat o luptătoare.

Deși avea planuri mari, Simona nu a avut șansa să demonstreze ceea ce voia. Drumul ei la Survivor s-a terminat mai repede decât se aștepta și dezamăgirea a fost una mare. Totuși, sportiva s-a resemnat cu gândul că a luptat atât cât a putut și fiul său va vedea la televizor că a adus puncte echipei.

Fosta Faimoasă ne-a mărturisit că a avut relații bune cu majoritatea Războinicilor, dar și cu câțiva Faimoși. Ea a ales să-i îmbrățișeze la plecare doar pe cei cu care s-a putut asocia, dar cert este că nu a fost atât de certăreață cum s-a văzut la TV.

Cât despre experiență în sine, Simona ne-a spus că a determinat-o să vadă că acest joc este mai mult unul strategic decât sportiv, iar ea nu este deloc bună la asta. Mai mult, a înțeles că este un om cu prea multe principii, valoare ce nu se mai promovează în zilele noastre.

“Am legat prietenii cu unele fete de la Faimoși și cu majoritatea persoanelor de la Războinici. Deși nu s-a dat la TV, eu pe Războinici i-am îmbrățișat pe toți când am plecat și chiar țin legătura cu toți. Pe mine, ca om, competiția m-a făcut să realizez că nu sunt deloc un om strategic și că am prea multe principii pentru societatea în care trăim.”, a declarat Simona Hapciuc pentru FRESH24.

Simona Hapciuc regretă plecarea lui Moro

Deși la început nu s-au înțeles prea bine, Simona și Moroșanu au ajuns să aibă o relație bună și chiar s-au încurajat pe traseu și s-au sprijinit în momentele grele. Fosta Faimoasă ne-a mărturisit că regretă plecarea sportivului și nu se aștepta să fie eliminat chiar acum, deși se gândea că ar putea interveni problemele de sănătate.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Ea consideră că Moro era stâlpul echipei, concurentul pe care ceilalți se puteau baza atât din punct de vedere sportiv, cât și moral, pentru că mereu ameliora conflictele și încerca să-i facă pe colegii lui să se înțeleagă.

Simona îl susține acum pe Albert, despre care crede că merită să câștige marele premiu, având toate calitățile.

“Eu mă așteptam ca în momentul în care va ieși Moro, să iasă din punct de vedere medical și nu votat, dar în nici un caz nu mă așteptam acum. Mă așteptam undeva pe la sfârșitul lui aprilie, poate chiar mai. Deși nu urmăresc Survivor, sunt curioasă ce se va întâmpla cu echipa după plecarea lui. Mereu mi s-a părut că el era stâlpul de sprijin dintre toți.”, a mai declarat Simona.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com