Există și alte filmulețe scandaloase cu Vulpița? Viorel a răbufnit: „Să vedeți câte o să mai apară”

Viorel a iertat-o pe Veronica după ce l-a înșelat. Totuși, el nu poate să-și ascundă frica că alte imagini interzise cu soția lui vor fi făcute publice. În timpul emisiunii televizate, care i-a făcut celebri pe cei doi, soțul Vulpiței a răbufnit.

El îi cere socoteală partenerei sale de viață și îi cere acesteia să fie sinceră și să spună dacă mai există astfel de filmulețe compromițătoare.

„Tu mai ai multe filmulețe de-astea, Veronica?!? Bă, tu mai ai multe filmulețe de-astea, Veronica?!? (…) Dacă eu te-am întrebat aici, în platou, dacă mai ai de gând să faci de astea, ce ai zis tu? Cine e băiatul acela, că eu nu-l cunosc. (…) acolo se aude glasul tău”, i-a spus acesta soției sale.

Viorel a avertizat-o pe Vulpița că alte filmulețe au ajuns în posesia staff-ului. El nu mai crede în schimbarea Veronicăi.

„Și părinții tăi să audă că eu plec, cred că au văzut și ei. Sunt filmulețe care vin acum la redacție de care eu nu știu, să vedeți câte o să mai apară, o să iasă realitatea la suprafață. Pentru ce aflu eu? Sunt vechi. Da, s-a schimbat…” a spus Viorel Stegaru.

Vulpița minte în legătură cu filmulețul compromițător

Viorel Stegaru a răbufnit: „Există și alte filmulețe compromițătoare cu Vulpița”
Viorel și Vulpița, în platoul unei emisiuni TV

Un filmuleț în care Vulpița i se confesează unui preot a fost difuzat în emisiunea TV care a consacrat-o. Veronica Stegaru recunoaște în fața părintelui că l-a înșelat pe soțul ei Viorel, însă nu a spus tot adevărul.

Vulpița i-a spus duhovnicului că nu știa că este filmată în timp ce făcea amor cu amantul său.

„Ieri a apărut un filmuleț din urmă și am nevoie de un sfat. Am greșit, recunosc și-mi pare rău. Nu trebuia să fac ce am făcut. Am fost tânără, eram la început. Eram căsătorită cu Viorel și soacră-mea stătea mereu cu gura pe mine și cred că de asta am luat-o pe altă cărare. Credeam că nu se va afla, nu știam că sunt filmată, nu mi-a cerut nimic în schimb acel bărbat”,a spus ea.

Deși în fața preotului a mărturisit că nu știa că este filmată, Veronica se aude clar în filmare când îi spune bărbatului să nu o mai filmeze, iar dacă filmează, să nu posteze filmulețul rușinos niciunde. Iată dialogul integral dintre Vulpița și amantul său.

„Nu mă mai filma”, îi spune Vulpița.

„Nu filmez”, spune amantul.

„O ștergi”, continuă Vulpița.

„Da, o șterg.. (filmarea, n.r.)”;, îi spune și bărbatul.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com