Explicație bombă cu privire la trendul descendent al pandemiei de COVID-19: „Numărul de infecții este reglat de ei din pix”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, vine cu acuzații grave referitoare la scăderea subită a cazurilor de COVID-19, în plină pandemie. Acesta a oferit ca argument principal faptul că cifrele sunt modificate intenționat, astfel încât cetățenii să trăiască cu impresia că lucrurile s-au stabilizat, astfel încât să meargă mai liniștiți către secțiile de votare.

a

„Klaus Iohannis și Orban vând iluzii”

Călin Popescu Tăriceanu demască actualul Guvern, susținând faptul că vor să le vândă cetățenilor mai multe iluzii, printre care și cea potrivit căreia, cazurile de infectare sunt în scădere. Acesta mai atrage atenția asupra minciunii cu vaccinul anti-covid-19, care, spune acesta, nu există încă.

Liderul ALDE este convins că până la apariția reală a vaccinului și administrarea acestuia la cetățenii români va mai dura o perioadă bună de timp.

O altă minciună pe care Tăriceanu o subliniază este aceea a unui plan de dezvoltare a României pe toate direcțiile. Profitând de dezmințirea afirmațiilor transmise de Guvern, liderul ALDE nu pierde ocazia de a îndruma cetățenii să voteze cu Victor Ponta, cel care va face românilor dreptate, deschizând toate instituțiile închise în prezent.

“Klaus Iohannis și partidul lui și-au stabilit strategia pentru ultima săptămână de campanie. Ea se bazează pe vânzarea către populație a trei iluzii/minciuni.

1. Măsurile luate de guvern dau rezultate și numărul de infecții scade.
O minciună cât Klaus Iohannis de mare. Numărul de infecții este reglat de ei din pix în asemenea fel încât să dea impresia unei stabilizări.
2. Vine vaccinul!

Ca să fie clar: NU EXISTĂ încă un vaccin și nici nu se poate spune când va fi gata. Știm doar că de la momentul aprobării și până la momentul fabricării în cantități suficiente pot trece de la 6 la 12 luni. Deci, mobilizarea armatei pentru campania de vaccinare cu un vaccin care NU EXISTĂ este doar o mișcare de campanie electorală. La fel ca și plata în avans a 12 milioane de euro pentru un vaccin care NU EXISTĂ!

3. Avem un plan de dezvoltare a României!

Acum îi spun: Plan de reziliență! O altă Fata Morgana pe care PDL-ul (acum PNL) o vinde românilor de pe vremea lui Stolojan. În 2008, PDL-ul ne promitea 2000 km de autostradă și 950 euro salariul mediu. În 2020, Orban ne promite 3000 km de autostradă și 1000 euro salariul mediu! În 2008, Băsescu și PDL-ul ne-au păcălit! Sper ca Iohannis și Orban să nu mai reușească!

Așa că, dragi români, haideți la vot pe 6 decembrie! Avem șansa unui guvern condus de Victor Ponta care să redeschidă tot: școli, biserici, piețe, teatre, restaurante și cafenele! Nu trebuie să stăm toți închiși în case ca să ne simțim în siguranță! Trebuie doar să testăm gratuit toți românii ca să se poată izola doar cei infectați!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com