Explozie urmată de incendiu în portul din Dubai. Șocul s-a simțit până la 15 kilometri depărtare - RADIO FX NET

Explozie urmată de incendiu în portul din Dubai. Șocul s-a simțit până la 15 kilometri depărtare

Au fost momente de criză în Dubai, după ce a avut loc o explozie în cel mai mare port cunoscut după numele de Jebel Ali. Se pare că incendiul a izbucnit într-un container de pe o navă ancorată în port.

Explozie și incendiu în cel mai mare port de marfă din Orientul Mijlociu

Explozia violentă urmată de incendiu a răsunat în tot orașul. Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului. Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului care a avut loc la ora locală 11.45.

Șocul produs de explozie s-a resimțit până la 15, chiar 22 de kilometri depărtare.

“Mă aflam pe balcon. O prietenă a văzut ceva galben, ca un soare. Am făcut o fotografie și imediat s-a auzit explozia”, a declarat un martor ocular.

Din fericire, echipajul care se afla pe navă a fost evacuat la timp. Autoritățile au precizat că nu au fost înregistrate victime omenești, ci doar pagube materiale.

S-a raportat un incendiu care a izbucnit într-un container aflat pe o navă ancorată în portul Jebel Ali. O echipă a apărării civile din Dubai (o brigadă de pompieri) acţionează pentru stingerea incendiului, a raportat miercuri seară, direcția de comunicare.

Explozia s-a produs într-un container care conținea material inflamabil. Cauza probabilă ar fi temperaturile ridicate din ultimele zile din Dubai.

Autoritățile au luat măsurile necesare pentru asigurarea deplasării normale a navelor. Se pare că nava, care nu a fost identificată, se pregătea să acosteze departe de linia principală de transport maritim a portului.

Jebel Ali din Dubai – cel mai mare port de marfă din Orientul Mijlociu

Portul Jebel Ali a gestionat 13,5 milioane de containere de transport maritim în 2020, în scădere cu 4,4% față de anul anterior din cauza pandemiei coronavirus.

El este cel mai mare port de marfă din Orientul Mijlociu și al nouălea cel mai mare port din lume.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com