Factură uriașă de 739.000 de lei la electricitate, deși nimeni nu locuiește acolo

Proprietarul unui apartament din Cugir, județul Alba, a primit în iunie, o factură record pentru electricitate. Factura este în valoare de în valoare de peste 739.000 de le i, în condițiile în care în respectiva proprietate nu mai locuiește nimeni de mai bine de 20 de ani, scrie alba24.ro.

a

Consumul estimat este pentru perioada 28 mai-27 iunie

După ce a primit factura, proprietarul apartamentului din Cugir a făcut reclamație la furnizor, iar factura a fost rectificată prin stornare.

Dar nu este un caz singural în județul Alba. O altă familie a primit o factură în valoare de 39.500, motivul fiind faptul că furnizorul nu a citit corect contorul timp de cinci ani.

Alte facturi estimate greșit sunt în valoare de 27.500 de lei și 6.600. Acestea au fost deja reclamate la furnizor și se așteaptă recalcularea acestora.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat că acestea ar fi niște șicane pe care le-ar face distribuitorii, clienților care se mută la alt furnizor.De aici ar pleca problema facturilor record pe care oamenii le primesc.

„Acea factură de 27.000 a unui client din Alba este mai mult decât o greșeală. Este ceva ce este în investigare în momentul de față. A fost o regularizare pe un an de zile, dar chiar și așa suma este foarte mare. Acolo sunt și eu foarte curios să văd rezultatul investigației interne a companiei, pentru că 27.000de lei este o sumă foarte mare”, a spus Virgil Popescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com