Familia lui Emi Pian, noi dezvăluiri după moartea interlopului. Când a început, de fapt, războiul dintre clanuri?!

Familia lui Emi Pian a făcut noi dezvăluri după înmormântarea regretatului interlop. Războiul dintre Emi și agresorul său ar fi început cu mult timp în urmă.

La nici 24 de ore de la înmormântarea lui Emi Pian, familia interopuui scoate la iveală noi detalii despre clanul rival.

Fratele și fiul lui Emi Pian spun că nu vor să se răzbune, chiar dacă știu cu siguranță că atacul a fost plănuit de mai multă vreme. Cei doi au povestit pentru Antena 3 că răfuiala dintre clanul Duduaianu și Rinu ar fi început în urmă cu trei ani.

Fratele lui Emi Pian, la un pas de moarte! A fost atacat tot de un membru al clanului Rinu

Fratele lui Emi Pian a povestit că a fost la un pas de moarte după ce o rudă a lui Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderului clanului Duduianu, l-a atacat pe stradă, acum trei ani în urmă.

„Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian.

„Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoate adevărul la iveală. Și să ne lasă în pace”, a adăugat fratele lui Emi Pian.

fara descriere

Fratele lui Emi Pian spune că nu caută răzbunare, însă ar vrea ca adevărul să iasă la iveală și ca ucigașul lui Emi Pian să plătească.

fara descriere

„S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp. Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, au mai declarat fiul și fratele interlopului.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com