Familia lui Emi Pian, sancționată! Cum au încălcat regulile la priveghi?

Familia lui Emi Pian, interlopul care a murit în urma unei altercații avute cu un membru al unui clan rival, a fost amendată cu 14.000 de lei pentru că la priveghiul acestuia nu s-au respectat normele legale privind distanțarea socială și nimeni nu a purtat mască de protecție.

Rudele interlopului Emi Pian, amendate de autorități

Zeci sau chiar sute de oameni au participat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ce a fost omorât în urma unei răfuieli cu membrul unui clan rival. Nimeni nu  arespectat distanțarea fizică, iar masca de protecție nu a fost purtată de nimeni, motiv pentru care autoritățile le-au sancționat pe rudele interlopului cu suma de 14.000 de lei.

Polițiștii și jandarmii sunt ținuți la poartă, iar oamenii care s-au strâns în curtea interlopului nu respectă distanțarea socială sau orice altă regulă ce ar trebui să împiedice răspândirea coronavirusului.

Inițial, jandarmii care au sosit la fața locului au dat avertismente verbale și i-au tras la răspundere pe oamenii care stăteau în curte fără masca de protecție și aproape lipiți unul de altul. Oamenii au continuat comportamentul ilegal, așa că au intervenit și polițiștii. Aceștia au aplicat peste 60 de amenzi, iar valoarea acestora depășește 14.000 de lei.

Ministrul Marcel Vela, declarații despre amenzile date familiei lui Emi Pian

Ministrul de Interne, Marcel Vela a făcut mai multe declarații despre priveghiul lui Emi Pian. Acesta a ținut să clarifice faptul că nu au participat sute de persoane, dar au fost date, într-adevăr, peste 60 de amenzi. Unul dintre cei care a fost sancționat pentru că nu a purtat masca de protecție și nu a respectat distanțarea socială.

„Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru. Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție”, a spus Marcel Vela.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com