Familia lui Nelu Ploieșteanu nu-și găsește liniștea. Aneta vrea să-și răzbune tatăl

Familia lui Nelu Ploieșteanu nu poate trece peste drama pierderii marelui artist. Era soț și tată, iubit de familie și apreciat de o țară întreagă, grație carierei sale impresionante. Interpretul de muzică lăutărească a murit în urmă cu o lună, din cauza complicațiilor provocate de infecția cu virusul Sars Cov 2. Fiica lui Nelu Ploieșteanu este extrem de supărată și dezamăgită de medicii care i-au îngrijit tatăl în ultimele săptămâni de viață.

Aneta Ploieșteanu vrea să dea medicii în judecată

Aneta, fiica lui Nelu Ploieșteanu, a declarat pentru Antena 3 că regretă mult că a avut încredere în medici și a crezut că totul e sub control și tatăl ei se va face bine. Aneta Ploieșteanu este decisă să acționeze medicii în instanță și să-i facă să plătească pentru modul în care i-au tratat tatăl.

Am să vorbesc cu un avocat, să mă sfătuiască în toate lucrurile astea. O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea, pentru că tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ pentru mine. Este de neînlocuit, a declarat Aneta Ploieşteanu la Antena 3.

Familia lui Nelu Ploieșteanu nu-și găsește liniștea. Ce are de gând să facă fiica artistului

Fiica lui Ploieșteanu spune că și-ar fi dorit, măcar, ca tatăl ei să fi murit acasă, în sânul familiei și nu departe de cei dragi. Nelu Ploieșteanu a stat internat la Terapie Intensivă timp de trei săptămâni. Fiind bolnav de Covid-19, familia nu a avut acces la el. Doar îi pregăteau pachet cu cele necesare și rugau o infirmieră să i-l ducă.

Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. A fost o perioadă cu prea mult chin, şi pentru el, şi pentru noi. Au fost trei săptămâni în care tatăl meu a stat acolo. Dacă ar fi murit acasă, înconjurat de noi, poate nu mai aveam atâtea pe suflet. Mi-au spus că i s-au administrat foarte multe medicamente, a mai spus Aneta Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu răpus de coronavirus

A fost un început de an cu pierderi imense pentru lumea artiștilor din România. În mai puțin de o lună au murit interpreții Nelu Ploieșteanu, Gabi Luncă și Cornelia Catanga. Toți trei erau infectați cu coronavirus. Din nefericire au făcut o formă gravă a virusului care i-a răpus. Dumnezeu să-i odihnească!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com