Fanii Survivor România au luat foc. Acuzații pentru echipa de producție la meciul dintre Elena Matei și Elena Chiriac: „Intenționat”

Fanii Survivor România au luat foc. Acuzații pentru echipa de producție la meciul dintre Elena Matei și Elena Chiriac: „Intenționat”SPECIAL FANATIKElena Matei și Elena Chiriac, duel controversat la Survivor România. Foto: PRO TV/ Instagram

a

Fanii Survivor România au luat foc în mediul online. Cel mai tensionat moment al jocului pentru imunitate a fost protagonizat de Elena Matei.

În parcursul către punctul care putea fi decisiv pentru echipa albastră, Elena Matei s-a împotmolit suspect de mult, în opinia unor telespectatori, la găsirea unei chei în fân.

Telespectatorii spun că organizatorii au exagerat în cazul Elenei Matei, îngreunându-i nepermis de mult misiunea.

Fanii Survivor România acuză producția că i-a favorizat pe Faimoși

Elena Matei a pierdut foarte mult timp în găsirea cheii fără de care nu putea ajunge mai departe, pe când Elena Chiriac deja se afla la momentul final.

Cu o astfel de situație s-au confruntat și alți concurenți, însă ea a zăbovit cel mai mult timp pe traseul care a semănat cu o adevărată vânătoare de comori.

Pe grupurile de pe Facebook dedicate emisiunii, telespectatorii au reacționat dur, acuzând staff-ul că a ascuns în mod intenționat cheia astfel încât Elena Matei să o găsească greu și să se ajungă la jocul de ștafetă.

„Intenționat pentru a se ajunge la ștafetă; Toți au găsit cheia cu chiu, cu vai, însă acum la Elena au cam exagerat; Se râde de ei. Au mai fost din astea; Arbitrul ține cu Faimoșii, nu este corect; 

Le-au ascuns cheile. Le fac noduri la sac, doar-doar ajung ăia primii să câștige”, sunt câteva dintre comentariile scrise de internauți pe Facebook.

Chiar dacă s-a ajuns la ștafetă, în cele din urmă Războinicii s-au revanșat, iar Ștefania a reușit să aducă victoria pentru a doua oară consecutiv în cazul acestui joc.

Ștefania Ștefan a adus din nou punctul decisiv

Și săptămâna trecută, Ștefania a reușit să marcheze punctul decisiv pentru echipa albastră, iar nominalizările au fost făcute în echipa roșie.

„A fost panică. Stres. Mă uitam la Nedelcu în spate. Ziceam: cheia, cheia, cheia. Am zis acum e acum. M-am speriat. Faimoșii o susțineau atât de tare la Otilia. M-am panicat foarte tare. Când am dat la sfârșit, am început să plâng. E o tensiune de nedescris”, a spus Ștefania Ștefan după ce a învins.

În urma acestui joc plin de tensiune, Faimoșii vor face nominalizări. Încă o vedetă va pleca acasă mâine, 25 ianuarie 2022. Doi dintre Faimoși au ajuns la jocul de imunitate personală.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com