Femeia care a declarat public că are un copil cu Ștefan Bănică Jr a ajuns acum în casa lui Țânțăreanu. Detalii uluitoare

Femeia care a susținut că are un copil cu Ștefan Bănică Jr. a ajuns în casa lui Țânțăreanu. Cum s-a întâmplat acest lucru și ce s-a petrecut la scurt timp?

a

Cea care a declarat că are un copil cu Ștefan Bănică Jr s-a mutat în casa lui Țânțăreanu

Adriana Nicolae, fosta soție a lui Florin Piersic Jr., este cunoscută de ani buni în spațiul public. Din păcate, aceasta nu a mai avut apariții la diverse evenimente mondene și nici nu s-a mai implicat în proiecte de televiziune sau de teatru. Actrița s-a mutat acum în casa lui Dragoș Țănțăreanu, cel căruia i-a fost amantă. Toți s-au mirat de decizia curajoasă a bărbatului când acesta și-a mutat „pofta inimii” alături de soție. Fosta dansatoare din baletul emisiunii „Surprize surprize” este încă iubită pentru rolurile importante pe care le-a avut în câteva telenovele românești. Amintim că aceasta a declarat în urmă cu opt ani că este însărcinată cu copilul lui Ștefan Bănică Jr. pe vremea în care solistul era căsătorit cu Andreea Marin.

„Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut și că are în componență numele Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior”, declara în 2012. Acum, la ani distanță de la un scandal imens, o regăsim tot alături de un Junior, dar de data asta e vorba de fiul lui Cristian Țânțăreanu. Cel din urmă este tatăl a doi copii și indiferent de cât de bine ar fi arătat viața sa fără alte „complicații”, a ținut cu dinții de relația cu Adriana.

Adriana Nicolae și Dragoș Țânțăreanu
Adriana Nicolae și Dragoș Țânțăreanu

„A acceptat situația de dragul nepoatelor”

”Dragoș a divorțat oficial, dar nu este căsătorit cu acte cu Adriana. Însă, ei s-au mutat cu cele două fiice tot în Paradisul Verde, gard în gard cu fosta soție. Adriana s-a îngrășat mult, nu mai arată ca înainte. Ea mai cochetează cu actoria, însă mare parte din timp o petrece acasa, având grijă de copii. Relația dintre Dragoș și tatăl lui este tot sensibilă, dar Țânțăreanu a acceptat situația de dragul nepoatelor”
Surse apropiate familiei sus numite

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com