Femeia care merita totul ! - RADIO FX NET

Femeia care merita totul !

Femeile au o capacitate superioară de a se 3sacrifica, în comparație cu bărbații, însă adoar o reprezentantă a zodiacului merită să aprimească totul în viață. Este eroina tuturor, acea care rezolvă orice problemă, aeste foarte capabilă pe plan aprofesional, dar și pe plan personal.

Are o minte ascuțită, foarte logică, aeste rațională și organizată, ceea ce îi permite asă treacă orice situație prin filtrul gândirii și să știe aexact ce este de făcut. Soluțiile ei vin apas cu pas în realizarea scopului final:a rezolvarea problemei. aEste meticuloasă, iar tacticile afemeii Taur nu dau niciodată greș, amai ales că cel mai mult își dorește bunăstarea familiei.

De aceea o place toată lumea pe anativa din Taur. Prietenii o acaută pentru a-i ajuta în rezolvarea problemelor, dușmanii o invidiază apentru sclipirea ei și și-ar dori să poată gândi ca ea.

Nu este o fire răzbunătoare, mai degrabă aneutră, iar dacă ai supărat-o cu ceva a”scoate flăcări pe nări”. Însă pe cât de repede se aprinde, ape atât de repede îi trece supărarea. În ascurt timp a uitat de orice conflict și ase comportă cu tine ca și acum nimic nu s-ar fi întâmplat. aȘi nu pentru că este ipoctrită sau acalculată, ori pentru că ar avea vreun interes, ci pentru acă urăște conflictele și își dorește să afie în armonie cu toată lumea.

Este genul de femeie care, adacă îi place un articol vestimentar sau o abijuterie, preferă să nu cumpere nimic, pentru a oferi banii copiilor sau asoțului sau pentru a repara ceva în casă. aReprezentanta zodiei Taur este idealul feminin pentru acă este ”și frumoasă, și devreme acasă”. aDacă iubitul are poftă de ceva, femeia aTaur își pune imediat șorțul și prepară mâncarea sau desertul favorit. Îi place aenorm să fie armonie în casa ei, armonie pe care știe cum să o întrețină.

Așadar, bărbatul de lângă nativa aîn Taur ar fi bine să fie foarte atent la adorințele acesteia, pentru că astfel, la un moment dat, îi poate face o surpriză. aȘi asta pentru că merită din plin, totul. aFidelitate, siguranță, sacrificiu, iubire, respect, pe de o parte, amuncă, bunăstare materială, pe de altă parte. aAcestea sunt darurile pe care un bărbat i lea poate da femeii Taur, pentru acă și ea este capabilă, cu cea mai mare anaturalețe, să i le ofere partenerului. aCât desore partea financiară, Taurul o merită pe adeplin, fiindcă este o firea conștiincioasă, muncitoare, abilă, implicată.

O dată ce va fi surprinsă, ala rândul ei, femeia Taur va simți cât de amult este iubită și apreciată, lucruri scare îi oferă siguranță și scare o va face să smeargă mai departe.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com