FEMEIE INFECTATĂ CU CORONAVIRUS, MESAJ SFÂȘIETOR DIN SPITAL: ”DACĂ S-AR OFERI CINEVA SĂ MĂ OMOARE, AȘ ACCEPTA”

O femeie infectată cu coronavirus a transmis tuturor un mesaj sfțșietor din spital și a vorbit, în lacrimi, despre experiența traumatizantă prin care trece de când este în spital.

a

Sharon Cook, a fost internată într-un spital din Anglia pe 23 martie, după ce s-a infectat cu coronavirus. Femeia a fost diagnosticată și cu sepsis, una dintre cele mai comune boli mortale dar diagnosticată cu dificultate şi puţin cunoscută, poate pentru că nu se vorbeşte aproape niciodată de ea în afara unităţilor de terapie intensivă.

Această afecţiune este deosebit de gravă, are o rată de mortalitate de cinci ori mai mare decât ictusul şi de zece ori mai mare decât infarctul. Cu lacrimi în ochi, femeia a vorbit despre experiența traumatizantă prin care trece. 

În culmea disperării, Sharon Cook a mărturisit că dacă ar fi dispus cineva să îi ia viața, ea ar accepta. Ca să nu mai suporte durerile îngrozitoare prin care trece.

”Acum am sepsis cu punct de plecare pulmonar și nu pot vorbi foarte bine. Respir cam greu, dar am oxigen, așa că sunt bine. Vreau doar ca oamenii să știe cât de important este să stea acasă. Nu merită să iască din case, chiar dacă le este dor de prieteni

Am avut febră și m-am simțit extrem de rău, timp de două săptămâni. Dacă s-ar fi oferit cineva să mă omoare, aș fi acceptat. Acum, primesc antibiotice de două ori pe zi și mă chinui să respir, dar în rest, îmi este mult mai bine decât mi-a fost atunci.

Este îngrozitor că nu mă pot mișca, nu pot face nimic, pentru că rămân fără aer. Nu mi-am spălat părul de două săptămâni. Pur și simplu nu am energie. Îmi este foarte dor de casă.

Nu ieșiți afară! Consecințele pot fi îngrozitoare! Să trecem peste această pandemie și apoi vom avea timp să facem ceea ce ne place”, a spus femeia.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com