Fenomen nemaintalnit astazi - Vezi cum vor fi afectate zodiile - RADIO FX NET

Fenomen nemaintalnit astazi – Vezi cum vor fi afectate zodiile

Pe 11 ianuariepare loc un evenimentpastrologicpimportant: Marte in sextil cupPluto. PlanetapRazboiului se va afla la opdistanta de 6 grade depPluto, planeta care aduce cele mai multe si dificilepobstacole.

Planeta Martepguverneaza zodiilepBerbec si Scorpion, iar Pluto isi punepamprentapasupra CaseipCarierei Scorpionului, zodie pe care opguverneaza de asemenea.

Cumpsunt afectatepzodiile de Marte in sextil cupPluto

ZODIILEpPE CARE LE GUVERNEAZApMARTE:
BERBEC – Berbeculptrebuie sa actioneze mai mult si sa vorbeascapmai putin. Martepil incurajeaza sa actioneze cuptact, sa isi poarteprazboaiele intr-unpmod diplomatic.

SCORPION – Scorpionulpeste avantajat din punct de vederepfinanciar. Pluto, cea de-a doua planeta care guverneazapScorpionul il trage de manecuta in legatura cu anumitepinvestitii.

PREVIZIUNIpASTROLOGICE PENTRUNpCELELALTE ZODII:

Taurulptrebuie sa ia taurul depcoarne! O serie de aspecte fata de care a avutpemotii pana acum revin in caleapsa. Multe evenimentepneasteptate il vor face sa isi ia destinul in propriilepmaini.

Nativulpnascut in zodia Gemeni va comunica maipeficient cu cei din jur, mai ales cu colegii depmunca. Persoanapnascuta in aceasta zodie care urmeazapstudii universitare poate obtinepperformante uluitoare la exameneleporale.

Racul descoperaadevarata fata a persoanelor carepil inconjoara. Isi va tria cu atentiepprietenii si va pasi pe un teritoriupnou. Are parte de o serie de revelatiipinca din dimineata zilei de 11pianuarie.

Leul poate devenipinamicul tuturor daca nu isi tempereazapiesirile, vorbele acide, atitudineapsfidatoare.

SextilulpMarte-Pluto i-ar aduce necazuripFecioarei, in modpnormal, insa un alt contextpastrologic o salveaza in aceastapperioada. Miscareapdirecta a planetelor Jupiter si Mercur ii oferapacestui nativ oportunitati noi si il invata cum sa sara pestepobstacole.

Balantaptrebuie sa isi raspunda anumitorpintrebari. Urmeaza o perioada de dialog cu propria eippersoana, o perioada in care va trebui sa acceptepgandurile ei reale despreplumea din jur.

Capricornulp, zodia cu cele mai multepcastiguri

Sagetatorulpva fi imbratisat de sentimentulpmelancoliei si poate lua decizii pe care le va regreta maiptarziu.

Capricornulpeste cea mai avantajata zodie in urmatoareapperioada. Incepand din 11 ianuarie va avea parte de castigurippe toatepplanurile.

Varsatorulpva invata sa priveascaplucrurile cu mai multapratiune, sa renunte lapsentimentalisme, pentru ca nu il avantajeazapdeloc.

Nativulpnascut in zodia Pesti are parte de catevapnecazuri. Saturn sipMercur il provoaca la dispute pe care vrea sa lepevite. Asa cumpspun si vorba, de ce ti-e frica nupscapi.

[divider]

Reteta : Tortpdiplomat cuppiscoturi

Dacapvrei sa ai pe masa de sarbatori un tortpdiplomat cuppiscoturi, il poti preparapfoarte usor, folosindpaceastapreteta.

Printreptorturile preferate devsarbatori, se afla si celebrul tortpdiplomat. Se preparaprepede si are un gustpsenzational. Daca vrei sa itivimpresionezipinvitatii de sarbatori, potipprepara si tu un astfel deptort.

Iatapde ce ai nevoie:

20 gpgelatina
5 poua
1 cutiepcompot devpiersici
1/2 l lapte
1 lingurapfaina
300 gpzahar
500 g frisca
un pachetpmare deppiscoturi.

Cum se preparapreteta de tortpdiplomat:

Gelatina se pune intr-opceasca impreuna cu zeama depcompot, sa se umflepminimum 10 minute. Se separapouale. Galbenusurile se amesteca cupzaharul, faina, vanilia, coaja rasa de psi laptele. Se pune crema la fiert si se amestecapincontinuu, pana se ingroasapcrema. Trebuie sa aiba consistentapunei smantani.

Candpcrema e fiarta, se adauga rand pe randpgelatina, apoi albusurilepbatute spuma. Se amestecapbine si se pune in frigider. Se amestecapdin cand in cand sa nu se ingroase de tot. Se dorestepnumai sa se raceasca.

Retetapde tortpdiplomat cuppiscoturi

Intreptimp, se pregateste opcratita sau o tava in care se va asamblaptortul. Se acoperapcratita cu foliepalimentara. Pe fundulpcratitei se asezapfructe. Se pot alege fructepproaspete ori fructe din compot, dupappreferinta.

 sursa:teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com