AD

ACTUALITATE

Fermierii pregătesc noi proteste și amenință cu blocarea centurii Bucureștiului dacă li se interzice accesul în Piața Victoriei”

todayianuarie 12, 2024 8

Background
share close
AD
AD

Sute de fermieri și transportatori au manifestat dorința de a merge la sediul Guvernului, dar au fost împiedicați de intervenția jandarmilor și polițiștilor, care au instituit o barieră. Protestatarii au anunțat că intenționează să reia protestul vineri. În cazul în care nu li se va permite accesul în Piața Victoriei, aceștia amenință cu blocarea centurii Capitalei, utilizând sute de utilaje agricole.

Motivul nemulțumirii constă în taxele considerate excesive, costurile ridicate ale polițelor RCA și întârzierea excesivă a transporturilor de mărfuri la vămi. Fermierii doreau să se deplaseze cu utilajele lor pentru a-și exprima revendicările în fața clădirii Guvernului.

Deoarece protestatarii cu utilaje agricole nu au fost autorizați să intre în București, forțele de poliție rutieră au format un blocaj și nu au permis niciunei persoane să treacă de mașinile de poliție sau jandarmi. Poliția a solicitat sprijinul colegilor lor din cadrul Ministerului pentru a se asigura că situația nu scapă de sub control.

În mijlocul protestului, s-a prezentat și Prefectul Capitalei, însă fermierii au refuzat să discute cu el până când nu li se va permite accesul către sediul Guvernului.

Un fermier a declarat: “Avem cereri depuse pe masa Guvernului și a ministerelor de peste 6 luni, iar miniștrii susțin că nu sunt la curent cu revendicările noastre. Situația este anormală. 30.000 de fermieri din România sunt în faliment”.

Fermierii și transportatorii amenință că, dacă nu li se va permite să meargă în Piața Victoriei, vor bloca centura Capitalei, menținându-și hotărârea de a continua protestul până când vor observa o schimbare din partea autorităților.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com