Fermierul a văzut ceva în pământ, și-a chemat câțiva prieteni și a săpat mai dânc. Ce a găsit a uimit o țară întreagă. WOW!

James Bristle este un fermier din Michigan care făcea ceea ce face el în fiecare zi, își lucra pământul, dar la un moment dat a observat ceva care ieșea din pământ, așa că a decis să sape pentru a afla ce era acel obiect.

a

La început credea că e doar un băț, dar ceea ce era de fapt s-a dovedit a fi atât de mare încât a avut nevoie de o mașinărie pentru a-l scoate din pământ! Rezultatul? Se pare că el a dezgropat coastele, craniul, vertebrele și coarnele unui mamut! Ce descoperire!

Paleontologii de la universitatea locală au verificat oasele și au descoperit că acestea au o vechime de peste 15.000 de ani.

Iată imagini de la locul descoperirii:

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com