Fetiță abandonată de mamă. Polițiștii au găsit-o în timp ce mergea dezorientată

O fetiță în vârstă de 4 ani a fost surprinsă de polițiști în timp ce mergea dezorientată pe stradă, ia ulterior aveau să descopere că fata fusese abandonată de mama ei. Femeia în vârstă de 32 de ani și-a lăsat fata singură, noaptea, pe stradă, în timp ce se îndrepta spre un adăpost pentru persoane nevoiașe.

a

Fetiță abandonată de către mama ei, noaptea, pe stradă

Copila pe nume Sidaya a fost lăsată pe stradă de către mama ei în vârstă de 32 de ani. S-a întâmplat în New York, iar fata a fost găsită rătăcind pe o stradă din Bronx. După ce au verificat camerele de luat vederi, oamenii legii au înțeles că micuța a fost abandonată. În imagini se vedea cum ea și mama ei mergeau împreună, iar la un moment dat, femeia a mărit pasul și copila nu s-a mai putut ține de ea.

Fetiță abandonată de mamă. Polițiștii au găsit-o în timp ce mergea dezorientată

Tânăra de 32 de ani s-a mai oprit o dată și s-a uitat către fiica ei, după care s-a întors și a mărit pasul înainte.

Nu a durat mult timp și oamenii legii au identificat-o pe femeie, după care au și găsit-o. Polițiștii au luat-o la întrebări pe tânăra care și-a abandonat fiica în stradă. Ea nu a recunoscut că a făcut intenționat, a negat toate acuzațiile și a cerut să fie reprezentată de un avocat. Femeia așteaptă să fie trimisă în judecată de instanța din Bronx.

Lipsită de empatie față de propriul ei copil

Nu se știe de ce a recurs la acest gest și nu a dat dovadă de empatie față de propriul copil. Fetița era îmbrăcată sumar când a fost lăsată noaptea, în plină stradă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com