Fiica Andreei Berecleanu, primele declarații despre copil

Andreea Berecleanu s-a întors pe micul ecran după demisia de la Antena 1. A apărut la TV alături de fiica sa, Eva Zaharescu, la un alt post de televiziune. 

a

Săptămâna trecută, Andreea Brecleanu anunţa chiar pe Facebook apariţia sa la TV, prima după demisia de la Observatorul Antenei 1, postul la care a lucrat timp de 17 ani. Nu s-a întâmplat la acelaşi post de televiziune, ci la Kanal D, postul concurent. Vedeta şi fiica sa, Eva Zaharescu, au apărut împreună, au avut o scurtă colaborare pentru emisiunea Teo Show. Au oferit un interviu în exclusivitate în care au povestit despre planurile lor de viitor.

“Zilele nu seamănă între ele. Pot să vin la birou la 8, la 9 foarte rar la 10. Avem foarte multă treabă pe partea de comunicare, nu doar cu clinica şi în ceea ce îl priveşte pe doctorul Constantin Stan, este vorba despre toţi clienţii mei pe vremea de comunicare. Clienţii mei de 7 sau 8 ani. (…) Eva s-a întors pe 15 martie şi o să mai fie până în toamnă acasă. În perioada asta am aflat foarte multe lucruri despre Eva pe care nu am avut timp să le descopăr.

Ea e plecată de doi ani şi jumătate la Londra. O vizitam, dar parcă nu apucam să povestim. Acum am avut tot timpul din lume.”, a spus Andreea Berecleanu pentru Teo Show.

Eva a făcut şi ea declaraţii, a mărturisit că peste 10 ani se vede mamă:  “Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de artă, de ce îmi place mai mult.” 

Andreea Berecleanu a arătat fanilor pe Facebook după difuzarea emisiunii audienţa postului TV în momentul în care ea a apărut la TV. A fost peste Pro TV şi peste Observatorului Antenei 1. 

“Am stat la birou şi m-am uitat pe laptop la interviul înregistrat pentru Teo Show. Am zâmbit non stop. Îmi e drag de normalitate, de emisiuni cu prezentatori deştepţi şi carismatici. De invitaţi cu buni simt şi care să transmită onest un mesaj. Publicul merită asta! Astăzi am primit şi audienţele pe segmentul de 15 minute în care s-a difuzat interviul. Am fost peste Pro şi Antena. Le mulţumesc celor care au ales să ne privească!”

Sursa: okmagazine.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com