FIICA BIANCĂI DRĂGUȘANU, APARIȚIE SURPRINZĂTOARE LA DOAR PATRU ANI

E cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu și-a făcut o imagine de păpușă Barbie, iar fiecare apariție a sa trebuie să fie perfectă. Tenul fără nicio imperfecțiune, extensiile de cea mai bună calitate, talia subțire, abdomenul tonifiat și multe alte aspecte pe care are grijă să nu le neglijeze. Iar pentru ca totul să fie perfect, apelează și la filtrele de pe Instagram. Și nu doar pentru ea folosește aceste mici trucuri, ci și pentru Sofia, fiica ei.

Bianca Drăgușanu și-a surprins urmăritorii după ce a făcut câteva Instastory-uri în care apare alături de fiica ei, Sofia. Cele două se joacă împreună și vor să facă un „om de zăpadă din făină”, așa cum a văzut Sofia pe internet. Fericirea se poate citi în ochii micuței, dar nu doar fericirea, ci și o mică schimbare. Și aici vorbim de puțin machiaj. Nu este vorba de un machiaj propriu zis, ci de un filtru. Acele filtre pe care Bianca le folosește în mod frecvent.

Bianca Drăgușanu a „machiat-o” pe Sofia

Pentru că ori de câte ori face un story Bianca folosește filtrele de înfrumusețare, iată că de această dată le-a folosit și pentru Sofiei. Astfel, micuța la doar patru anișori arată ca o domnișoară în toată regula. Genele luni, fața perfect conturată și tenul fără niciun fel de imperfecțiune.

Doi dintre bărbații care au amenințat-o pe Bianca au fost identificați

Bianca Drăgușanu a reușit să îi identifice pe doi dintre cei trei bărbați folosindu-se de armele lor. Blondina le-a descoperit conturile de WhatsApp și și-a dat seama că a fost sunată de pe numere de telefon, cu abonament, lucru ce îi face foarte ușor de indentificat.

 „Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsApp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă?

Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com