Fiica lui Nelu Ploieșteanu umblă cu poza regretatului artist la ea! Fanii au fost impresionați

Fiica lui Nelu Ploieșteanu umblă cu poza regretatului artist la ea! Fanii au fost impresionați

Familia lui Nelu Ploieșteanu trece prin momente grele în această perioadă, asta după ce artistul s-a stins din viață vineri, la vârsta de 70 de ani. 

Fiica lui Nelu Ploieșteanu umblă cu poza regretatului artist la ea

Familia regretatului artist Nelu Ploieșteanu încearcă acum să aline cu orice dorul de cel care era tată, soț, bunic! Pentru a-l simți mereu aproape pe tatăl ei, fiica marelui artist a făcut un gest cutremurător. Aceasta a decis să umble mereu cu poza părintelui lipită pe mașină.

Nelu Ploieșteanu a murit vineri dimineața, la vârsta de 70 de ani, după o luptă crâncenă cu noul coronavirus. Cât timp se afla în spital, toată lumea a sperat la o minune, însă plămânii săi au fost afectați foarte tare, iar organismul nu a mai răspuns la tratament.

Persoanele apropiate încearcă cu greu să suporte ideea că l-au pierdut, iar pentru a se consola, fiica marelui artist a făcut un gest impresionant, care i-a emoționat pe fani. Aceasta a hotărât să lipească o fotografie cu Nelu Ploieșteanu chiar pe luneta mașinii sale, pentru a-l simți, astfel, pe tatăl ei mereu alături de ea. Fanii care au întâlnit autovehiculul acesteia în trafic au fost impresionați de gestul făcut de fiica lui Nelu Ploieșteanu, mai ales că acesta a fost unul dintre cei mai iubiți și respectați lăutari din țara noastră.

Fiica lui Nelu Ploieșteanu umblă cu poza regretatului artist la ea! Fanii au fost impresionați

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost amânată

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost amânată. Anunțul a fost făcut luni dimineața, după ce familia sa a refuzat să-i ridice trupul neînsuflețit de la morga spitalului. Până când rezultatul autopsiei nu este gata, familia regretatului artist nu a vrut să-l înmormânteze pe acesta. Rudele sale vor să se demonstreze că în momentul decesului Nelu Ploieșteanu nu mai suferea de Covid-19.

Nelu Ploieșteanu, unul dintre cei mai mari lăutari din țară, a murit vineri dimineața, după o luptă dură cu coronavirusul. Acesta mai fusese internat în spital, însă, inițial, a decis să plece acasă pe semnătură. După doar două zile, din cauză că starea de sănătate i s-a agravat, acesta s-a reîntors la spital, însă era deja prea târziu. Din păcate, deși medicii au luptat să-i salveze viața, Nelu Ploieșteanu a plecat dintre noi la vârsta de 70 de ani.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

”Mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire”, povestea, la acel moment, Mara Bănică.

Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret

Nelu Ploieșteanu a murit, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-a infectat cu Covid19. Era internat aici de pe data de 13 martie.

Marele artist a plecat din această lume cu un mare regret. Nu a mai apucat să-i aprindă o lumânare la mormânt, fiului său Mihăiță, care s-a stins la doar 32 de ani. Tânărul  suferea de tetrapareză spastică, cu encefalopatie, așa că devenise dependent de familia sa.

Când se afla pe patul de spital, Nelu Ploieșteanu și-a chemat una dintre fiice pentru a-i spune ceea ce-l apasă pe suflet.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com