AD

FILME

Filmul care a spart recordurile și este disponibil pe Netflix. Cu peste 14 milioane de vizualizări, este un film pe care nu poți să-l ratezi.

todayianuarie 23, 2024 11

Background
share close
AD
AD

Filmul care a spart recordurile și este disponibil pe Netflix este “Pain Hustlers”. Cu peste 14 milioane de vizualizări, este un film pe care nu poți să-l ratezi.

Acest film a stabilit un record impresionant de vizionări pentru platforma Netflix. “Pain Hustlers” a stârnit un interes deosebit și a reușit să acumuleze peste 14 milioane de vizualizări, plasându-se în topul general al platformei. Pelicula îi are în rolurile principale pe Chris Evans și Emily Blunt, oferind o perspectivă asupra lumii farmaceutice printr-o comedie întunecată.Povestea explorează viața unei mici companii care promovează fentanilul fără a dezvălui pericolele acestui medicament pacienților neștiutori. Lansat în 2023 și având o durată de puțin peste două ore, filmul este inspirat din evenimente reale și oferă elemente dramatice.

Emily Blunt interpretează rolul unei mame singure care primește o oportunitate în industria farmaceutică și este dispusă să meargă la extreme pentru a transforma un analgezic într-un succes, cu consecințe tragice pentru alții.”Intră în pielea unei mame singure, în pragul falimentului, dar plină de ambiție, care primește o șansă profitabilă în vânzările farmaceutice.

Cu cât va merge mai departe pentru a transforma un analgezic puternic într-un succes?”, este descrierea intrigantă a filmului de pe Netflix.Sursa de inspirație a acestui film a fost dezvăluită într-un articol de investigație din New York Times Magazine, publicat în 2018 de jurnalistul Evan Hughes. Acesta a scos la iveală practicile discutabile ale companiei Insys, înființată de miliardarul John Kapoor.

Compania Insys a promovat analgezicul Subsys ca fiind un tratament “revoluționar” pentru cancer, deși era doar un medicament generic. Subsys a fost comercializat ca un produs premium, iar mulți pacienți au devenit dependenți de acesta. John Kapoor a încercat să influențeze medicii pentru a prescrie acest medicament inutil și periculos din cauza efectelor secundare.

Aceasta a fost o practică extrem de neprofesionistă și periculoasă, cu consecințe grave pentru pacienți.În 2020, John Kapoor a fost condamnat la 66 de luni de închisoare pentru implicarea sa în aceste acțiuni ilegale și periculoase legate de promovarea și comercializarea Subsys. Aceasta a reprezentat un pas semnificativ în eforturile de a trage la răspundere persoanele care promovează practici medicale greșite și periculoase în industria farmaceutică, conform informațiilor internaționale.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com