Filmul de pe Netflix la care puțini au curajul să se uite. A început să fie vizionat și în România

Filmul de pe Netflix la care puțini au curajul să se uite. Este unul cu adevărat de groază, dar este și în topul de la noi din țară.

a

Care este filmul de pe Netflix la care puțini au curajul să se uite. Acesta a început să fie vizionat și în România!

Filmul de pe Netflix la care puțini au curajul să se uite

Filmul este unul de groază și se numește 30 Days of Night, în traducere „30 de zile de noapte”, iar el a avut debutul în anul 2007. Filmul este în regia lui David Slade, iar actorii din distribuție sunt Melissa George, Josh Hartnett, Danny Huston, Ben Foster.

Filmul este deopotrivă unul de groază, o dramă, dar are și acțiune și mister, așa că este un pachet întreg de sentimente pentru cei care vor să îl urmărească.

Pelicula este pe locul 10 în topul celor mai vizionate filme la acest moment pe plaforma de streaming Netflix, pe data de 21 ianuarie 2023.

Despre ce este vorba în filmul la care puțini au curaj să se uite

Filmul se petrece în orășelul Barrow se află în Alaska, acolo unde în fiecare an există o lună întreagă unde oamenii nu văd lumina zilei, iar totul este o beznă totală.

Oamenii pleacă din oraș pe timp de iarnă și merg către sud, dar un grup de străini apare pe nepusă masă și le schimbă pentru totdeauna viața celor care rămân.

Este vorba despre un grup de vampiri care vor să îi atace pe toți și să îi ucidă pentru a le hrăni cu sângele lor.

Tot mai mulți oameni sunt uciși, iar cei care mai sunt încă în viață alături de șeriful din Barrow fac tot ce pot pentru a nu fi lăsați pradă în fața vampirilor, care profită de noaptea ce ține 30 de zile pentru a se înfrupta din corpurile lor.

Grupul de supraviețuitori care este tot mai mic trebuie să lupte până în momentul în care va reapărea soarele, adică toate cele 30 de zile de beznă totală din oraș.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com