AD

FILME

Filmul Netflix care a cucerit audiența: Lansat în 2024, cu peste 32 de milioane de vizualizări și un succes remarcabil în România, ocupând prima poziție în top.

todayianuarie 19, 2024 33

Background
share close
AD
AD


Filmul de pe Netflix care a captivat audiența. Este produs în 2024 și a depășit deja pragul de 32 de milioane de vizualizări, ocupând poziția de lider într-un top. Potrivit platformei de streaming, a fost lansat pe 12 ianuarie și într-o săptămână a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din România și din întreaga lume, acumulând deja 32,8 milioane de vizualizări.

În plus, continuă să fie unul dintre cele mai urmărite filme ale momentului. Titlul acestui succes este “LIFT” și este o comedie produsă în Statele Unite ale Americii, regizată de F. Gary Gray și scrisă de Daniel Kunka. Din distribuția acestei pelicule, disponibile pe platforma de streaming Netflix, fac parte actori de talie internațională precum Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno și Sam Worthington.

Povestea din spatele filmului “LIFT” de pe Netflix este captivantă. Sinopsisul dezvăluie un hoț profesionist numit Cyrus Whitaker, interpretat de celebrul actor Kevin Hart, care urmărește să realizeze lovitura vieții sale, alături de echipa sa de experți. Planul lor implică furtul a 500 de milioane de dolari în aur dintr-un seif aflat la bordul unui avion, aeronava fiind în zbor la o înălțime de 40.000 de metri.

În peliculă, intră în scenă și fosta iubită a personajului principal, care, în realitate, este un agent Interpol. Această femeie poartă numele Abby Gladwell și este interpretată de talentata actriță Gugu Mbatha-Raw. În “LIFT,” ea reușește să surprindă echipa de hoți furând un NFT. Reușesc aceștia să sustragă cei 500 de milioane de dolari în aur din avion pentru a preveni un atac terorist? Răspunsul la această întrebare intrigantă se află în cadrul filmului de pe Netflix!

“LIFT” este un film cu un potențial semnificativ pentru a deveni o franciză de succes. Regizorul F. Gary Gray subliniază că acest gen de producții este foarte apreciat de publicul din întreaga lume. Filmul a fost abordat într-un mod inedit, având la bază un jaf și diferențe notabile, inclusiv distribuția și acțiunea care are loc la înălțime. F. Gary Gray afirmă: “Este un gen îndrăgit. Motivațiile sunt diferite, iar eu am fost foarte mulțumit de motivul pentru care au dorit să aducă în viață acest jaf particular.” Aceasta a fost declarația regizorului, dată într-un interviu acordat revistei Variety.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com