Filmul românesc de pe Netflix care te va cutremura. Ce a pățit un sat întreg după moartea lui Stalin

Acesta este filmul românesc de pe Netflix care te va cutremura de-a dreptul. Iată ce a pățit un sat întreg după ce faimosul lider Stalin a murit.

a

Filmul românesc de pe Netflix care te va cutremura. Moartea lui Stalin aduce un adevărat blestem pentru un sat

Nuntă mută este numele filmului românesc disponibil și pe Netflix. Acesta a fost lansat în anul 2008 și are o durată de o oră jumătate.

Genul filmului Nuntă mută este dramă, iar regizorul este Horațiu Mălăele. Povestea filmului este bazată pe fapte reale, iar aceasta arată cum destinele individuale pot ajunge rapid de la o viață frumoasă și plină de comedie la o adevărată tragedie.

O echipă de jurnaliști merge într-un sat izolat să filmeze un reportaj despre fenomenele paranormale care se întâmpla acolo, iar ceea ce este cutremurător este că totul este bazat pe fapte reale.

Satul era populat doar de femei în vârstă, iar în rest toată lumea plecase sau murise. Primarul este cel care le povestește acestor jurnaliști despre un eveniment care a avut loc în primăvara anului 1953, când doi tineri au vrut să se căsătorească.

Mara și Iancu aveau nunta programată pe 5 martie, dar chiar la mijlocul ceremoniei se anunță moartea lui Stalin. La acest eveniment au fost invitați câteva zeci de oameni, aproape tot satul, care se pregăteau de petrecere când primarul împreună cu comandantul regimentului de tancuri anunță doliu național de șapte zile după moartea lui Stalin, fostul lider al Uniunii Sovietice.

https://www.youtube.com/embed/LoRZBEpbqyA?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=ro-RO&autohide=2&start=1&wmode=transparent

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com