Fina Andei Adam a fugit din țară după ce a fost condamnată la închisoare! Poliția este în alertă

Fina Andei Adam a fugit din țară după ce a fost condamnată la închisoare! Poliția este în alertă

Fina Andei Adam a fugit din țară după ce a fost condamnată la închisoare. Femeia este căutată acum de autorități.

a

Fina Andei Adam a fugit din țară după ce a fost condamnată la închisoare

Fina Andei Adam, Lucreția Mihai, a fugit în Italia la doar două zile după ce ieșise din pușcărie. Femeia este acum căutată de poliție, asta pentru că, după ce fusese eliberată pe motiv de viciu de procedură, era din nou condamnată.

Lucreția face parte din clanul Fluture și a fost condamnată la închisoare pentru distrugere și tulburarea liniștii publice. Legătura acesteia cu artista Anda Adam este că, în urmă cu trei ani, cântăreața l-a botezat pe fiul acesteia. Femeia a primit patru ani de închisoare cu executare, însă a stat doar 11 zile după gratii, avocatul acestai găsit o soliție să o scoată. Curtea de Apel i-a redat libertatea, urmând un nou proces, dar femeia nu l-a mai prins. Acum, Lucreția Mihai este de negăsit, fiindcă a fugit din țară, alături de soțul ei.

Se pare totuși că Lucreția Mihai și soțul eiCristinel Goman nu par a se feri de polițiști. Recent, cei doi au participat la o nuntă, în Italia, unde manelistul Biju s-a ocupat de întreținerea atmosferei. La rândul lui, Goman este condamnat, însă cu suspendare, dar pe rol ar mai avea un dosar, pe care magistrații îl vor finaliza cât de curând.

Fina Andei Adam a fugit din țară după ce a fost condamnată la închisoare! Poliția este în alertă

Câți ani va sta în închisoare fina Andei Adam

Potrivit informațiilor transmise de cancan.ro, următoarea sentință s-a lăsat tot cu o condamnare, doar că o pedeapsă mai mică, trei ani și 11 luni.

”Condamnă pe inculpatul Lucreția Mihai la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Condamnă pe inculpatul Lucreția Mihai la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Constată că infracţiunile deduse judecăţii în prezenta cauză sunt concurente cu faptele pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare prin Sentinţa Penală din data de 07.03.2017 pronunţată de Judecătoria Slatina, rămasă definitivă prin Decizia Penală din data de 23.06.2017 pronunţată de Curtea de Apel Craiova.

Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, respectiv din pedeapsa de 1 an şi 6 luni, pedeapsa de 9 luni şi pedeapsa de 6 luni, rezultând un spor de 11 luni, inculpatul urmând a executa pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 11 luni, în regim de detenţie”, se arată în dosar.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com