Fiul cel mare al lui Adrian Mutu face senzație în rândul puștoaicelor. Toate zic că seamănă cu Justin Bieber - RADIO FX NET

Fiul cel mare al lui Adrian Mutu face senzație în rândul puștoaicelor. Toate zic că seamănă cu Justin Bieber

Adrian Mutu a fost unul dintre fotbaliștii controversați ai țării. În ciuda scandalurilor care au apărut în presă el și-a ținut familia discrete. Cu trei căsătorii la active din care au rezultat patru copii, sportivul reușește să țină legătura tu toții. Ultima imagine postată de Mutu cu băieții lui a atras atenția.

Cum arată fiul cel mare a lui Adrian Mutu

Băiatul îi poate calcă pe urme tatălui oricând la cum arată. Mutu a postat recent pe pagina personală o imagine cu cei doi băieți ai săi. Mario a împlinit de curând 18 ani și este și cel mai mare copil al fotbaliștului. Alături de Mario, în fotografie este și Tiago în vârstă de 3 ani. Cei doi îi moștenesc din trăsăturile tatălui și fac senzație printre tinere.

El este fiul cel mare a lui Adrian Mutu

Internauții au reacționat imediat la fotografie și l-au felicitate pe “Briliant” pentru comorile lui.

“Felicitări pentru copilaşii tăi!”

“Sigur îţi moştenesc şi talentul”

“Doamne, ce mare s-a făcut Mario”

“Să-ţi trăiască, să fie sănătoşi! „Felicitări! Mario îți seamănă atât de tare”

„Doamne, ce mare s-a făcut… parcă ieri s-a născut”

„Wow, cât de mare e Mario” au fost câteva dintre comentariile la fotografie”, au scris fanii.

Familia lui Adrian Mutu

Fostul fotbalist se poate lăuda cu o familie numeroasă. Chiar dacă a ajuns de mai multe ori în fața notarului are multe motive de fericire. Din prima căsătorie cu Alexandra Dinu are un băiat de 18 ani. Din relația cu Consuelo Matos Gomez are două fete în vârstă de 14 ani Adriana și Maya în vârstă de 12 ani. Mezinul familiei este Tiago în vârstă de 3 ani, făcut cu actuala soție Sandra.

În ciuda faptului că Adi locuiește în Emiratele Unite alături de Sandra și Tiago a reușit să păstreze relația strânsă cu toti copii. Mezinul familiei este singurul care i-a moștenit pasiunea, iar Mutu profită de fiecare ocazie de a surprinde momentele când acesta se joacă cu mingea de fotbal.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com