Fiul lui Cristian Popescu Piedone și-a schimbat numele de familie

Cristian Popescu Piedone a anunțat că fiul său Vlad Popescu și-a schimbat numele de familie. Decizia fiului său l-a măgulit și îl face și mai mândru de el.

a

Vlad Popescu, fiul lui Piedone și-a schimbat numele de familie

Cristian Popescu,  actual primar al sectorului 5, dar devenit foarte celebru după ce a fost cel care conducea primăria Sector 4, a fost poreclit pe vremuri „Piedone”.

Porecla nu l-a supărat, ba chiar se mândrea cu aceasta și acum câțiva ani a decis să ceară instanței aprobarea de a adăuga încă un nume în numele de familie.

A devenit oficial Cristian Popescu Piedone, iar fiul său a decis de curând să-i urmeze exemplul.

Acesta este cel mai bun cadou și cea mai bună dovadă de a-ți arăta cât de mândru sunt și sper că la un moment dat și fiul meu să își adauge numele bunicului, al tatălui și să ducem acest nume mai departe cu mândrie.”-Vlad Popescu Piedone

Vestea a fost făcută chiar de Cristian Popescu Piedone, care a postat acest mesaj pe rețelele de socializare.

Piedone este foarte apreciat în mediul virtual de locuitorii sectorului 5, unde în 2020 a câștigat Alegerile Locale și s-a apucat strașnic de modernizarea și remedierea problemelor, care din păcate erau „emblema” nedorită.

Sectorul 5 are probleme mari cu curățenia, spațiile verzi, proasta gestiune a fondurilor alocate pe care actualul primar și-a asumat să le rezolve.

Au devenit virale toate videoclipurile pe care le postează, în care arată ce schimbări se fac, și mai ales lăudat că-și pune și directorii din instituție la treaba fizică.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com