FIUL LUI EMI PIAN, SFÂȘIAT DE DURERE! GESTUL EMOȚIONANT PE CARE L-A FĂCUT GABRIEL DUDUIANU, ÎN MEMORIA TATĂLUI SĂU. FOTO

Moartea lui Emi Pian nu va fi uitată prea curând, iar familia fostului lider al Duduienilor este sfâșiată de durere. Gabriel Duduianu, fiul de numai 22 de ani al interlopului care a fost ucis după o partidă de barbut a făcut un gest cutremurător, în memoria tatălui său. 

Gabriel Duduianu este sfâșiat de durere. Fiul lui Emi Pian suferă extrem de mult din cauza pierderii premature a tatălui său, iar pentru a-i cinsti memoria, s-a gândit la un gest cu totul deosebit.

Mai exact, Gabriel Duduianu și-a tatuat pe braț chipul lui Emi Pian, dar a și tapetat pereții din casă cu fotografii cu fostul lider al clanului Duduianu, toate în mărime naturală. Mai mult, pe rețelele de socializare, Gabriel Duduianu postează zilnic numeroase fotografii cu el și Emi Pian, dar și citate care mai de care mai triste, în memoria tatălui său pe care l-a pierdut mult prea devreme.

Mai mult, lângă chipul lui Emi Pian, Gabriel Duduianu a scris și un mesaj sfâșietor. „În brațele mele pentru un moment, în inima mea pentru totdeauna” în engleză, dar și în limba țigănească“Dade tu san” (tată, unde ești) și muro ilo (inima mea, iubirea mea)”.

Fiul lui Emi Pian, mesaje cutremurătoare pe internet

Pe rețelele de socializare, Gabriel Duduianu postează zilnic numeroase mesaje în memoria tatălui său, care sunt apreciate de internauții ce îi și comentează la postările respective și îl îndeamnă să fie puternic în continuare.

“Inimioara mea, dadicutu meu, suflețelul meu, te iubesc mult de tot, tovarășul meu, prietenul meu cel mai bun, omul meu. Tu îmi dai putere și îmi luminezi drumul, eu știu mai bine că așa făceai și înainte din umbră. Făceai totul pentru mine. Unde ești tu, tăicuțul meu, că mor de dorul tău / Inimioaraaaaaa meaaaaaa dadicutuu meuuuuuuuu sufleteluuuu meuuuuuu te iubesc multttttttt rauuuu ba tovarasu meuuuu prietenu meuu cellll mai bunnnnn omuuu meuuu tu imi dai putereee sii imi luminezi drumu eu stiu mai bine ca asa faceai si inainte din umbraaaaa faceai totttttt  capuuu susssssss cum spui tu inima mea”. 

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com