FIUL LUI FLORIN SALAM ȘI IUBITA LUI AU AFLAT SEXUL BEBELUȘULUI. DANI ESTE ÎN CULMEA FERICIRII

Fiul lui Florin Salam și iubita lui au aflat sexul bebelușului. Dani este în culmea fericirii și abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept.

a

Mihaela, iubita lui Dani, urmează să nască la finalul anului. Cei doi sunt în culmea fericirii pentru că vor deveni părinți pentru prima oară, dar mai ales pentru că au aflat sexul bebelușului.

Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară, la doar 41 de ani! Artistul are împreună cu Roxana Dobre două fetițe și un băiețel. Iar acum, un nou membru al familiei le va umple casa de bucurie. 

Dani a aflat sexul bebelușului. Fiul lui Florin Salam va avea o fetiță și este în culmea fericirii. Atât el, cât și iubita lui abia așteaptă să-și strângă copilașul la piept.

Dani a moștenit boala mamei sale

Dani a moștenit boala mamei sale, care a răpus-o în 2009. Fiul lui Florin Salam a urmat, în toți acești ani, un tratament și se pare că acum se simte bine.

Imediat după natere, medicii vor fi nevoiți să-i facă fetiței lui Dani un test pentru hepatita C, pentru a se asigura că starea de sănătate a acesteia este una bună.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Dani duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Dani va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au mărturisit apropiați ai familiei lui Florin Salam pentru Impact.ro.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com