Flavia Groşan, întâmpinată cu flori și aplauze la audieri

Flabia Groșan a ajuns la audieri la Colegiul Medicilor, unde i se vor pune întrebări despre afirmațiile pe care le-a făcut în ultima vreme cu privire la modul în care i-a vindecat pe pacienții care sufereau de coronavirus. Medicul a ajuns acum la audieri, unde a fost așteptată de unii dintre susținătorii ei, care au întâmpinat-o cu flori și aplauze.

Flavia Goșan, susținută la audieri

Flavia Groșan este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Medicul pbneumolog din Oradea a devenit cunoscut după ce a declarat că a tratat 1.000 de bolnavi de Covid “fără spitalizare”, după propria sa schemă de tratament. De atunci, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care o blamează și cei care o felicită pentru performanța despre care vorbește.

Declarațiile specialistului au făcut vâlvă în mediul online, atât în rândul colegilor săi, cât și în rândul altor oameni. Medicul a declarat că  a vindecat “aproape o mie de pacienţi cu Covid, cu diferite stadii ale bolii”, “fără spitalizare”, tratând infecţia ca pe o “pneumonie atipică”, în timp ce în spitale, oamenii nu ar primi un tratament la fel de eficient precum acesta.

De aici, ea crede că a fost reclamată de către alți medici, motiv pentru care se află acum la audieri. Acolo, ea a fost așteptată de susținătorii ei, care au aplaudat-o și i-au oferit flori, semn că sunt mândri de felul în care ea își face meseria și poate chiar au avut parte de ajutorul ei.

Așteptată acolo de reporteri, Flavia Groșan nu a vrut să dea prea multe detalii despre situația în care se află, ci doar le-a mulțumit oamenilor pentru sprijin, pentru florile pe care i le-au oferit și a transmis că nu îi este rușine cu nimic din ce a făcut până acum. Din contră, se mândrește cu reușitele sale.

“Mă uit în spate şi nu-mi este ruşine cu ceea ce am făcut. Atât vă spun!”, a spus dr. Flavia Groşan, luni, la intrarea la Colegiul Medicilor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com