Flavia Groșan, mesaj pentru pacienții care au susținut-o la Colegiul Medicilor

Medicul Flavia Groșan a postat în această seară un mesaj pentru toți cei care au susținut-o astăzi la colegiul Medicilor. Ea  oferit și câteva detalii despre modul în care a decurs audierea controversată de astăzi.

a

Ce le transmite Flavia Groșan susținătorilor săi

Flavia Groșan a fost audiată astăzi la Colegiul Medicilor Bihor după ce o colegă din Capitală i-a făcut reclamație. totul a decurs bine pentru medicul pneumolog din Oradea care susține că a vindecat peste 1000 de pacienți infectați cu noul coronavirus cu ajutorul unei scheme proprii de tratament.

Specialiștii de la Colegiul Medicilor au decis că nu poate fi vorba de malpraxis și că schema doamnei doctor are rolul său și este una corectă. Șefa Colegiului Medicilor Bihor a declarat că a fost vorba despre o discuție amiabilă, lucru pe care îl confirmă și Flavia Groșan în postarea sa de pe Facebook.

Ea le-a transmis toată aprecierea sa celor care au susținut-o astăzi. Medicul a fost așteptat în ropote de aplauze la ieșirea din la audieri.

” Prieteni, am scăpat. Am intrat cu lacrimi in ochi la comisie si am ieșit cu lacrimi in ochi. Mi ati transmis o emoție ieșită din comun.
Interviul a fost o chestie eleganta, între colegi. Cu unii ma știu de foarte mult timp. Am spus ceea ce dumneavoastră știți de la mine de un an. Nu va fie frica. Mergem înainte.PS Ati fost fenomenali. Va iubesc.

Prieteni, nu mi trimiteti link uri din presa locală sau alti câțiva trubaduri la care le stau in gât. Nu mi stricați zenul. Astăzi a fost ziua noastră si sa ne bucurăm de ea.
PS Si o sa va mai spun ceva, ce va spun de fiecare data. Doamne, tine mi țiglele pe casa, pentru ca daca nu fac bine, măcar sa nu fac rău. Amin.”  scris pneumologul pe rețelele de socializare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com