Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste! ”Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat”

Florin Busuioc a făcut în urmă cu puțin timp câteva declarații șocante despre noul coronavirus. Prezentatorul TV crede în teoriile consipiraționiste. 

Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste

Florin Busuioc a vorbit în această dimineață despre noul coronavirus, susținându-și niște declarații foarte controversate. În timpul jurnalului de știri prezentat de Mihai Dedu și Andreea Marinescu, prezentatorul meteo a comentat protestele de la Kiev, potrivit Adevărul.

Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste, dovadă fiind declarațiile acestuia. El consideră că virusul nu a apărut din neant și că doar companiile mici au avut de suferit din cauza acestuia. În timp ce explica, cei doi prezentatori au încercat să-l distragă de la expunerea acestei opinii.

”Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a spus Florin Busuioc.

Florin Busuioc a explodat în direct la PRO TV

Florin Busuioc a avut o reacție explozivă în direct la PRO TV. Prezentatorul a povestit o întâmplare la care a participat el și fiica sa, care s-a încheiat într-un mod dramatic.„A venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini?”, a comentat iritat îndrăgitul prezentator.

Actorul a relatat cum a făcut un om de zăpadă cu fiica sa, Catinca. Imediat, însă, cineva a venit și l-a stricat pe loc.

”Am făcut un om de zăpadă cu fiică-mea acum două zile și a venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini? Ăștia sunt oamenii. Catinca l-a făcut, nu eu”, a comentat Florin Busuioc.

Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste. Florin Busuioc s-a născut în Hunedoara și este unul dintre cei mai longevivi angajați ai PRO TV. El este prezentatorukl rubricii „Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com