Florin Busuioc și-a părăsit fiul la o lună de la naștere: “Mi-am lăsat familia şi nu regret”

Florin Busuioc și-a părăsit fiul la o lună de la naștere! Detalii neștiute din viața îndrăgitului prezentator de la PRO TV.

a

Este un actor extrem de apreciat și aduce zilnic vești despre vreme, în cadrul știrilor PRO TV, însă puțini știu că viața lui Florin Busuioc a fost una care i-ar putea aduce nenumărate critici.

Florin Busuioc, cel mai bun prezentator meteo din Europa

Ajuns la vârsta de 58 de ani, Florin Busuioc se poate lăuda cu o carieră impresionantă. Actorul s-a născut la Hunedoara pe 19 mai 1962 și a debutat în televiziune in 1992, la TVR, in rolul principal din filmul pentru copii Brutus (premiat in 1993 la The International Film Festival Prix Danube, Bratislava, Slovakia), apoi ca prezentator al emisiunii TIP TOP MINITOP creata si produsa de realizatoarea TV Oana Ionescu. In 5 decembrie 1996 devine gazda emisiunii Dăruiești și câștigi la Pro TV, unde, în perioada 17-24 decembrie, prezintă cazurile unor copii talentați, cu posibilități materiale precare

A jucat în neumărate filme romnești, dar și piese de teatru. În plus, Florin Busuioc a fost desemnat în 2010 ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa, de către Societatea Europeană de Meteorologie.

În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

Florin Busuioc a făcut orice pentru a avea o carieră de succes. Și-a părăsit familia, un lucru pe care nu-l regretă nici acum.

Florin Busuioc și-a părăsit fiul la o lună de la naștere

Florin Busuioc este căsătorit în prezența cu actrița Liliana Busuioc și are două fetițe, Natalia și Catinca. Puțini știu însă că actorul a mai avyt o soție cu 30 de ani în urmă, pe Marieta, un medic de familie din Târgu Mureș, cu care are un băiețel – Florin Busuioc Jr. Se pare că și-ar fi înșelat soția când pleca la București, iar asta a dus la divorț. Copilul lui avea doar trei luni.

Nu a fost un părinte model pentru băiatul său, lucru pe care l-a recunoscut chiar el. Acesta a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Și-a abandonat familia, însă nu regretă acest lucru, deși oricât de dur sună acest lucru.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista… Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a spus îndrăgitul actor, în emisiunea Danei Săvuică, “E OK să fii vedetă?”.

Fiul prezentatorului este acum asistent medical. Nu păstrează legătura cu el, însă atunci când a suferit un infarct, în 2019, tânărul s-a interesat de el.

“Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… Mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte. Asta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, a declarat actorul pentru revista Taifasuri.

Acesta a dezvăluit că își dorește să reia legătura cu fiul lui, deși a făcut câțiva pași spre împăcatre, care i-au fost refuzați.

“Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat… Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp… El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat, chiar la început…”, a precizat Florin Busuioc, conform okmagazine.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com