Florin Cîțu a anunțat care vor fi regulile de Paște și 1 mai! Până la ce oră va fi permisă circulația și la ce oră se închid magazinele

Florin Cîțu a anunțat noile modificări pe care le va face Guvernul odată cu prelungirea stării de alertă. Acesta a vorbit și despre regulile din noaptea de Înviere.

Florin Cîțu a anunțat care vor fi regulile de Paște și 1 mai

Premierul Florin Cîțu a anunțat într-un mesaj pe Facebook care sunt modificările pe care le va face Guvernul odată cu prelungirea stării de alertă. Acesta spune că va propune CNSU ca circulația în noaptea de Înviere să fie permisă până la ora 5 dimineața, iar magazinele să rămână deschise până la ora 20:00 înainte de Paște.

De asemenea, stațiunile de pe litoral vor fi deschise, iar unitățile de cazare pot fi ocupate în procent de cel mult 70%, mai anunță premierul.

”Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:

 pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00;

– magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște;

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

– stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”, scrie Florin Cîțu.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență urmează să se reunească joi, înaintea ședinței de Guvern în care va fi aprobată o nouă prelungire a stării de alertă.

Florin Cîțu, despre lockdown-ul general

Prim-ministrul României a declarat după ședința de Guvern că nu ia în calcul o carantinarea și că a discutat cu secretatul de stat Andreea Moldovan, care susține că o posibilă carantinare ar putea face minuni. Totodată, Cîțu a declarat că România merge în direcția unei relaxări, dar condiția principală este ca lumea să se vaccineze.

Premierul României a vorbit în urma ședinței de Guvern despre discuțiile purtate cu secretarul de stat Andreea Moldovan, despre o posibilă carantinare. Conform acestuia, nu va exista niciun lockdown general, adăugând că România merge spre direcția unei relaxări. De asemenea, singura condiție ca lumea să revină la normalitate este cea ca aceasta să se imunizeze.

”Am avut o discuţie cu doamna secretar de stat şi ea dădea un exemplu teoretic. Anul trecut toate discuţiile despre carantinare se învârteau în jurul a două săptămâni. Era o discuţie teoretică, nu una ipotetică, nu o propunere în acest sens. Nu luăm în calcul o carantinare. M-am opus din primul moment, am spus că nu va exista un lockdown general, o carantinare. Merge în direcţia unei relaxări, dar cu o singură condiţie, aceea de a ne vaccina cu toţii”, a declarat Florin Cîţu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com