Florin Cîțu, pus la zid după un mesaj de încurajare pentru Larisa Iordache: „Nu sunteți în stare de nimic”

La scurt timp după ce și-a anunțat – forțată de accidentarea la gleznă – retragerea din finala olimpică a probei de bârnă, Larisa Iordache a ținut să le mulțumească antrenorilor și tuturor celor care i-au fost alături în aventura de la Tokyo. Printre sutele de mesaje care au curs aproape instantaneu, cel semnat de Florin Cîțu a „reușit”, surprinzător sau nu, să stârnească un scandal în toată regula pe pagina oficială de Facebook a gimnastei noastre.

Fii puternică! Suntem alături de tine”, i-a transmis premierul și a fost suficient ca internauții să se lanseze într-o adevărată tiradă. Dacă unii l-au acuzat de „falsitate” și au catalogat acest gest drept un „exercițiu de imaginație”, alții au ținut să-i atragă atenția că simpla „susținere morală” nu este suficientă pentru un sportiv.

Val de reacții negative după mesajul transmis de Florin Cîțu Larisei Iordache

Cum anume îi susțineți? Poate doar moral, dar nici așa, că în rest nu sunteți în stare de nimic”, „Câtă falsitate !!! Dacă te durea de sportivi , primeau și federațiilor bani mai mulți , MTS – ul , M. Educației , pentru cluburile școlare, construiați baze sportive pentru sportul de masă” sau „Ar fi bine dacă ați fi alături de ea așa cum sunteți alături de cei cu pensii speciale”, sunt doar câteva dintre reacțiile la comentariul lui Florin Cîțu.

Inevitabil, discuția a ajuns la problemele cu care se confruntă Larisa Iordache și toți ceilalți gimnaști români care își doresc să-i calce pe urme, în absența condițiilor necesare pentru a face performanță la cel mai înalt nivel.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com