Florin Condurățeanu a fost condus pe ultimul drum. Câți ani avea, de fapt, jurnalistul

Florin Condurățeanu a plecat subit dintre noi, după ce a făcut un stop cardiorespirator. Marele jurnalist nu a mai putut fi salvat de medici, iar astăzi a fost condus astăzi pe ultimul drum. La nefericitul eveniment au participat o mulțime de oameni, care fie i-au admirat cariera, fie l-au apreciat pentru omul care a fost.

a

Ce vârstă avea Condurățeanu

Florin Condurățeanu a fost condus astăzi pe ultimul drum. La înmormântare au participat o mulțime de oameni care l-au iubit pe Florin, având în vedere că a fost un jurnalist extrem de bun și apreciat. Au venit să-i fie alături colegi de breaslă, apropiați și prietenii care au avut ocazia să-l cunoască.

Deși în ultima vreme s-a tot spus că avea doar 71 de ani, mulți au aflat astăzi că vârsta reală a ziaristului, era, de fapt, 78, fiind născut în anul 1943, așa cum scria pe crucea sa.

În sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nea Țuțu se va pune o eșarfă cu echipa lui de suflet, Rapid, pe care a susținut-o în tot acesti timp, un tricolor, dat fiind că era un patriot veritabil, cartea lui Adrian Păunescu, ‘Rugă pentru părinți’, pe care o adora, având în vedere că a suferit mult din cauza pierderii părinților, precum și un ziar pentru care Florin Condurățeanu a scris un articol chiar în ziua morții sale. Așa cum și-a dorit, a murit muncind.

De asemenea, Nea Țuțu a primit și o scrisoare emoționantă, din partea unei avocate care l-a apreciat și l-a urmărit ani întregi. Familia a decis să i-o pună la căpătâi, fiind pe deplin emoționată. Soția ziaristului a izbucnit în lacrimi când a citit cuvintele scrise pe hârtie.

Înmormântare cu Păunescu pe fundal

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost scos din biserică, în aplauzele celor care au venit să-l conducă pe ultimul drum. De altfel, momentul a fost unul extrem de emoționant, fiind eliberați și 50 de porumbei albi, simbol al păcii și al libertății.

Pe fundal s-a auzit vocea marelui poet Adrian Păunescu, aceasta fiind una dintre cele mai mari dorințe ale regretatului jurnalist Florin Condurățeanu. A fost un mare fani al lui Păunescu și mereu și-a dorit să-l asculte chiar și pe ultimul drum.

Printre cei care au venit să-și ia rămas-bun de la jurnalist se numără Marius Tucă, Dan Diaconescu, Carmen Tănase, Monica Pop, Andrei Păunescu, Adriana Bahmuțeanu, Ovidiu Ioanițoaia, Vasile Dancu, Radu Popa, au fost prezenți pentru a-și lua rămas bun, precum și oameni care nu l-au cunoscut, dar l-au apreciat din umbră.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com